Hälsokost till RIKTIGT LÅGT pris!

07.06.2020

Ni som följer mig på Instagram (@TheBikergirl) vet redan vid det här laget att jag gillar hälsokost och olika typer av kosttillskott. Framförallt tycker jag att det är ett enkelt sätt att säkerställa att jag får i mig alla viktiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att fungera normalt och kunna prestera på topp.

Men det finns så mycket mer man kan få hjälp med på ett naturligt sätt och det är just det jag känner mig så trygg med när det kommer till hälsokost. Här pratar vi om naturliga råvaror som används för att framställa dessa produkter, inget är framtaget på konstgjort väg och det är viktigt för mig!

Förutom vitaminer och mineraler så är jag en flitig användare av solbrun tabletter. Jag försöker att vara rädd om min hud och även om jag älskar att vara i solen så försöker jag att skydda huden från att ta skada från solens starka strålning. Men eftersom jag trivs bäst i min egen kropp när den har en fin solbrun nyans så äter jag regelbundet solbrun tabletter som hjälper mig att stråla året om.

Topformula.se har utan tvekan det bästa priset på marknaden på solbrun tabletter! Jag har iallafall inte hittat någon produkt som ens kommer i närheten av deras prislapp! Det här med bra pris det är något som genomsyrar hela deras sortiment och jag tycker att det är riktigt bra! Det ska inte kosta skjortan att hjälpa kroppen att må bra! Det är något alla borde få ha råd med och kunna unna sig! Men det här med riktigt låga priser är inte den enda anledningen till att jag gärna väljer Topformula när det kommer till hälsokost. 

Jag gillar att det är ett svenskt företag som driver egen fabrik och distribution här i Sverige. Det är anledningen till att dom kan erbjuda så väldigt låga priser, det finns ingen mellanhand, utan produkten går raka vägen från fabriken till oss som konsumenter, det är perfekt! 

Dom är dessutom ett av dom ledande bolagen i Sverige gällande utveckling och produktion av hälsokost. Det är därför jag med glädje rekommenderar alla som är intresserade av att boosta kroppen med bra hälsokost att kolla in Topformula.se! Här hittar ni svenskproducerad kosttillskott till riktigt bra pris! Förutom dom redan låga priserna så har dom ALLTID fri frakt på alla beställningar. :)

Men vet ni vad, som om detta inte redan var bra nog, så har jag dessutom ordnat fram en rabattkod till er som ger er ytterligare 10% rabatt på hela sortimentet! Använd rabattkoden TESTA10 när du lägger din beställning så får du alltså 10% avdraget på det redan riktigt låga priset! Nu är det verkligen det perfekta tillfället att fylla på med hälsokost till riktigt bra kvalité och riktigt låga priser! :)

Om jag får tipsa om några personliga favoriter så skulle jag förutom" Solbrun" tabletterna vilja tipsa om bl.a. "Omega 3" från Topformula som kostar strax under 30kr och deras "skin collagen". Kollagen är bra för bl.a. håret och huden, det bidrar bl.a. till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. 

Här nedan ser du 3 av mina favoritprodukter från Topformula :)

Jag brukar alltid avsluta mina inlägg med att hälsa att ni ska ta hand om varandra och det vill jag självklart även göra i detta inlägg men det kändes även som det perfekta tillfället att även passa på att påminna om att ta hand om er själva också! 

Så ta hand om varandra och glöm inte er själva! Jag tänker på er! <3

Puss och kram
/Jennie