Grattis älskling!

05.01.2021

Idag fyller min bästa vän och sambo 31 år :) I vanliga fall brukar vi alltid fira hans födelsedag utomlands, vi har faktiskt gjort det varje år sedan vi träffades. 

Förra året när han fyllde 30 var vi på Exuma/Bahamas och firade men i år firar vi självklart i Sverige och vi firar hemma bara jag och Gustav, eller ja kaninerna är också med såklart! :)

Jag funderade mycket på om vi skulle åkt iväg på någon hotell/slottsövernattning men kom fram till att vi håller oss hemma och myser där istället. Jag gick upp lite tidigare imorse och gjorde i ordning en bricka med lite gott. Själv är jag ju smått besatt av prinsesstårta men Gustav har två helt andra favoriter, nämligen fransk nougattårta och mandeltårta, så självklart serverades båda när jag väckte honom med frukost på sängen.

Förut tårta fanns det jordgubbar, prosiutto, the och alkoholfritt bubbel. Planen var att vi skulle sticka iväg och köra lite hoj på dagen, det var Gustavs önskning, därav alkoholfritt. Nu blev det dock ingen hojkörning då det var för kallt och halt för att det skulle gå att stunta...

Istället tog vi bilen till ett härligt skogsparti, tog en liten promenad och slog oss sedan ner på en klippa och satt och tittade ut över vattnet ända tills det blev mörkt. 

Nu är vi hemma igen och ska strax laga lite tacos och se en film, nu blir det hemma mys för hela slanten! :)

Hoppas ni alla haft en bra dag! Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie