GOTT NYTT ÅR!

01.01.2022

Första inlägget för 2022 :) Vill så klart börja med att önska er alla ett riktigt Gott Nytt år <3 Hoppas ni hade en fin Nyårsafton igår! Själv hade jag en väldigt lugn och mysig nyår i Spanien tillsammans med Gustav och våra två kaniner. Tror helt ärligt detta kan vara min favorit nyårsafton någonsin även fast vi egentligen inte gjorde något "speciellt" mer än njöt av dagen och varandras sällskap... och åt väldigt mycket haha...

Vad tycker ni om vår Nyårsbild vi tog då? Kan säga att både vi och golvet blev väldigt blöta men vi hade väldigt roligt :) 

Vi började dagen med en skön sovmorgon, sen åt vi en sen lunch som bestod av "vi tar vad vi har" och gör en toast skagen som serverades med ett glas bubbel och dagens första nyårsskål :)

Därefter hade vi vår lilla "photoshoot", hängde på terassen och förberedde kvällens middag och efterrätt. Men innan middagen så passade vi på att äta lite snittar/tilltugg, lyssnade på spansk musik och hängde lite mer på terassen.

Grillen tände vi rätt sent och middagen serverades strax efter åtta, vi satt ute på våt takterass och åt middag samtidigt som det sköts fyrverkerier runt omkring oss, det var rätt mäktigt att sitta där även fast jag känner dubbelmoral inför det där med fyrverkerierna... Jag är extremt tacksam för att våra djur, våra två kaniner, inte bryr sig det minsta om fyrverkerierna men jag lider verkligen med alla djur som mår dåligt när dessa skjuts...

Senare tog vi ut täcken och kuddar och bäddade ner oss i solstolarna där vi njöt av efterrätten och kollade vidare på fyrverkerierna, lyssnade på musik, snackade skit och inväntade tolvslaget. 

00,00 skålade vi en sista gång sen  låg vi kvar länge och bara kollade på alla fyrverkerier som pågick läääänge. Vi valde faktiskt att sova kvar ute på terassen och jag vaknade till och från under natten av att det fortfarande sköts för fullt och himlen glittrade vackert.

Det var oroligt mysigt att kunna sova kvar ute under öppen himmel, hela dagen och kvällen var verkligen perfekt även om det som sagt inte var något "extra" eller "speciellt", men det var verkligen precis vad jag önskade denna nyår så jag känner mig mycket tacksam för hur allt var :)

Nu ser jag fram emot 2022 och hoppas på ett positivt år. Jag önskar er alla en riktigt God Fortsättning på det nya året, ta hand om er och varandra så hörs vi snart igen! <3

Puss & Kram
/Jennie