Gott nytt år hjärtisar! <3

01.01.2021

Ska jag vara helt ärlig så är jag väldigt glad för att vi firar en lugn nyår hemma, jag önskar bara att det berodde på andra omständigheter såklart...

Men jag är verkligen en hemma mys tjej å med det menar jag att jag är motsatsen till en partytjej. Borta är jag mer än gärna om det betyder att vi är ute och reser, men är vi hemma i Sverige så trivs jag bäst hemma i vårt lilla radhus (om jag inte är ute och gasar med någon av mina hojar såklart!).

Så när det blev bestämt att vi inte kunde fira årets nyår utomlands, som vi gjort alla andra år sedan vi träffats så såg jag verkligen fram emot en lugn kväll hemma med Gustav och kaninerna :)

Vi var uppe sent redan igår, jag brukar normalt sett alltid gå och lägga mig runt tio tiden oavsett om jag är ledig eller jobbar. Men igår kväll kom vi inte i säng förens vid 3 på natten tror jag. Vi var uppe och spelade spel och kollade på film och bara myste.

Jag vaknade vid tiotiden imorse, men Gustav, håll i hatten nu, vaknade inte förens strax före två haha... Ni som läser bloggen flitigt vet att han sov till 4 tiden för någon vecka sedan så jo han gillar att sova om inget väcker honom.

Men strax före två tyckte jag att det var dags för honom att vakna, så då väckte jag honom med lite bubbel och snittar :) 

Efter det kollade vi serier och myste med kaninerna. Pratat i telefon med nära och kära och spelat lite kort och biljard (vi har ett biljardbord i vardagsrummet) har vi också gjort. På kvällen grillade vi oxfilé, men det höll på skita sig då vi upptäckte i sista sekund att vi inte hade någon kol kvar hemma och vi både druckit bubbel. Gustav fick springa till macken som ligger här runt hörnet, dom hade öppet i 10 minuter till när vi upptäckte vårt lilla missöde så vi hade verkligen tur i oturen.

Väl på banan igen så grillade vi och åt i köket (vilket vi typ gör 2-3 gånger om året, vi hamnar annars alltid på golvet i vardagsrummet haha). Efter middagen spelade vi lite mer spel i väntan på tolvslaget. När kl väl slog 12 gick vi ut på baksidan och kikade på fyrverkerierna. Jag var orolig över att kaninerna skulle bli rädda, särskilt minstingen som firade sitt första nyår i år. Men ingen av dom reagerade något speciellt utan dom verkade nöjda och glada som alltid annars :)

Nu närmar sig klockan ett på natten och jag trodde väl aldrig att jag skulle säga detta, men jag är faktiskt inte supertrött, så nu ska vi bädda ner oss i soffan och kika den nya BECK filmen som släpptes nu vid tolvslaget :) 

Imorgon ska jag dock upp tidigt, ska iväg med Ronja och förhoppningsvis köra lite cross om vädret tillåter, annars har vi lite foto/filmning på schemat :)

GOTT NYY ÅR FINISAR! Ta hand om er och gör det bästa av det kommande året! <3

Puss & Kram
/Jennie