Gotland runt med motorcykel!

16.07.2020

Imorse gick vi upp tidigt, 05,00 ringde min klocka. Packat hade vi gjort igår så det var bara att klä på sig och bege sig mot färjan som går från Nynäshamn till Visby/Gotland.

6 dagar ska vi vara borta, först kommer vi sova tre nätter i en lägenhet i Visby. sedan förflyttar vi oss lite söderut och hyr en svit i Klintehamn. Tanken är att försöka hinna se så myvket av Gotland som möjligt och vi kommer ta oss runt med motorcykel :)  

Medans vi bor i Visby kommer vi fokusera på norra delen av Gotland och sedan kör vi södra delen när vi utgår från Klintehamn :)

Vid 11 tiden kom vi fram med färjan till Visby. Vi hade tur att få tillgång till lägenheten direkt så vi du pade av all vpr packning där sedan hoppade vi upp på motorcykeln och började vår resa runt Gotland direkt!

Idag hann vi med Bläse och deras supermysiga kalkbruksmuseum, Raukarna vid Lergrav och Furillen. Totalt var vi ute ca 7 timmar tror jag. Det blev många mil på hojen och det var helt magiskt, vägarna här är fantastiska att köra, det är så otroligt idylliskt och grönskande överallt, jag har mått så otroligt bra idag! Kär i Gotland! 

Bilden hör ovan visar dagens rutt vi körde med motorcykeln :)

Nu ska jag ta en dusch sen blir det sängen, imorgon väntar en ny spånnande dag när vi ska besöka Fårö! :)


Ta hand om varandra finisar! <3
Puss & Kram
/Jennie