Gör om lite hemma!

07.01.2021

Jag har ett samarbete på min Instagram tillsammans med Posterland just nu och kände att jag blev så nöjd med resultatet att jag ville visa er här också :) Länkar mitt Instagram inlägg HÄR så ni kan spana in mina två videoklipp och se hur det såg ut när vi satte upp våra nya posters :)

Delar även med mig av en rabattkod på 25% i inlägget jag länkade ovan så är ni sugna på att göra om lite hemma så klicka på länken så bjussar jag på en rabattkod som ger er 25% rabatt på er order fram till den 15/1 :)

Att göra om med posters är ju verkligen så otroligt tacksamt! Det är enkelt och går fort och framförallt så gör det så stor skillnad, man kan ändra känslan i ett rum helt och hållet! :)

Denna gång valde vi posters med palmer, guld och kortare texter, allt som påminner oss om våra drömmar och som ger oss en känsla av att vi är halvvägs där...

Vi fullkomligt älskar palmer och drömmer om att köpa ett hus utomlands, i något varmt land där solen skiner ofta och mycket och självklart drömmer vi om egna palmer ute på tomten. Det må vara bara en dröm idag men vi är helt 100% säkra på att vi kommer att flytta och att vi kommer uppfylla vår stora dröm! Fram tills dess får vi mysa ner oss i soffan och drömma oss bort bland våra palmer som ny pryder väggen i vardagsrummet :)

Önskar er alla en fin dag, ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie