Fotbollsresor med BE Resor!

05.11.2020

Ni som följt mig ett tag vet att jag är en tjej med många intressen och att sport är ett stort sådant. Speciellt fotbollen är ett intresse som varit med mig sedan jag var liten, när jag var yngre spelade jag även själv, men nu i vuxen ålder föredrar jag att sitta på läktaren och heja på!

Jag är som bekant en inbiten gnagare, men även om det är hos AIK jag har mitt hjärta så älskar jag att resa utomlands och titta på utländsk fotboll.

Det har hunnit bli några fotbollsresor genom åren, jag har varit i både England, Spanien och Italien flera gånger och sett fantastisk fotboll! En match jag aldrig kommer att glömma är matchen mellan FC Barcelona och RCD Espanyol.

Pep Guardiola gjorde sin sista match som tränare för Barcelona och Messi gjorde hattrick, eller han gjorde faktiskt t.o.m. bättre än så, Barcelona vann nämligen med 4-0 och Messi gjorde samtliga mål.

Svensk fotboll i all ära, men det finns inget som slår känslan av att befinna sig på läktaren i en stormatch utomlands. Jag får nästan gåshud över hela kroppen bara av att tänka tillbaka till matchen mellan Barca och Espanyol, det är en otrolig gemenskap och man sugs verkligen med i allt! Det är verkligen magiskt!

Även om man inte "lever och andas fotboll" till vardags, så är det en helt unik upplevelse att komma iväg på en fotbollsresa som denna. Det är så mycket mer än bara själva matchen, det är utan tvekan ett minne för livet! Jag har haft med mig tjejkompisar som kanske inte direkt skulle beskriva sig själva som fotbollstjejer, men som håller med om att WOW vilken upplevelse det är!

Några som är grymma på att anordna minnesvärda fotbollsresor är BE resor! Oavsett om du är ute efter en paketresa innehållandes "extra allt" eller om du bara vill lösa biljetterna till din fotbollsresa så är BE resor dom ni ska spana in.

Det jag gillar med BE resor är deras stora utbud och att det är så enkelt, tryckt och säkert! Dom är dessutom flexibla i reseplaneringen och skräddarsyr din fotbollsresa helt efter dina önskemål. Förutom det så erbjuder dom en mängd andra sportresor, ja här finns det upplevelser för alla som har sport nära hjärtat!

Min nästa resa tror jag blir en Champions League match, det har alltid varit en dröm att få resa utomlands och se en stormatch i Champions League! Hur är det med er, har ni någon dröm match ni skulle vilja se? :)

Hoppas ni blev lite inspirerade och att ni alla mår bra och får ha era nära och kära omkring er! Ta hand om er och varandra finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie