Fixar ett hemmagym!

06.10.2020

Wiiie imorgon kommer crosstrainern som jag beställt till vårt nya hemmagym :) Jag är verkligen så taggad på att få ett litet gym och kunna träna hemma! På tal om träning så har jag en rabattkod som ger er 25% rabatt på allt från Protein.se

Jag är smått besatt av deras proteinpulver med smaken päronsplit! Det är så galet gott! Förutom den så gillar jag deras brun utan sol kapslar jättemycket och även deras boozt pulver, den är perfekt innan träningen!

Vill du shoppa något från Protein.se så använder du bara koden BIKERGIRL så får du 25% rabatt på alla ordinarie priser :)

Tillbaka till vårt hemmagym, det kommer inte bli något jättestort eller så men jag är ändå supertaggad och så glad för att kunna träna hemma. Förutom en crosstrainer kommer vi ha en bar för chins, vi har både hantlar och skivstång med olika vikter. Balansboll, yogamattor, lite olika band. Ja det är vad som är klart än så länge, vi tänkte börja med det och se se vad vi känner saknas och vad vi eventuellt mer kan få plats med. Men det var väl än rätt bra början iallafall :)

Kommer självklart visa allt och länka crosstrainern sen när det är på plats :)

Ta hand om er finisar och hoppas ni får en fin dag! <3

Puss & Kram
/Jennie