Event med Hart!

25.06.2020

Vilken perfekt start på dagen! Ja såhär skulle verkligen varje dag börja, då skulle jag antagligen vara brutalt mycket mer flexibel i kroppen också :P

Idag var jag inbjuden att vara med på ett event tillsammans med HART, jag är redan en flitig användare av deras drycker så självklart tackade jag ja till detta event! Dryckerna var dock bara halva orsaken jag så gärna ville gå. I inbjudan stod det även att det skulle bjudas på ett barre träningspass tillsammans med grymma Sanna Ansaldo.

Jag har ALDRIG testat denna träningsform som jag tror att man bäst beskriver som en blandning av balett, yoga och funktionell träning. Det ser iallafall väldigt enkelt ut när dom är duktiga på detta kör. Men tro mig, det är riktigt fysiskt ansträngande och du använder muskler du inte ens visste fanns. Mina ben bokstavligt talat skakade som små asplöv efter en stund och jag flåsade som en ja jag vet inte vad haha :P Men wow så kul det var! Och WOW så duktig och pedagogisk hon är Sanna! Rekommenderar er varmt att boka ett pass med henne om ni är i Stockholm!

Kläder fick vi också, från bästa FSA, ni hittar dom på instagram som @FSA.workouts och @FSAgymwear. Kläderna sitter otroligt bra! Höga i midjan och verkligen supersköna! Jag kände mig både snygg och cool i dessa träningskläder :)

Dryckerna från HART rekommenderar jag som ni redan vet väldigt mycket! Jag älskar att dom smakar så naturligt i sina smaker och att dom inte har några färgämnen. Men det bästa av allt är såklart att dom verkligen ger effekt! Idag finns dom i två smaker, VILDA BÄR och PÄRON. Jag dricker båda, Vilda bär tar jag inför fysiskt tyngre pass, typ när jag vet att jag ska ha ett riktigt tungt pass på gymmet. Päron tar jag både till vanliga träningspass och innan hojåkning, men även vid vanliga vardagssysslor, t.ex. om jag ska fixa i trädgården eller när jag har mycket på jobbet. Klicka HÄR för att komma direkt till HART (Adlink) och använd min kod HART25 för 25% rabatt :) 

Nu ska jag vila en liten stund, sen ska jag ut på en kvällstur med hojen. Imorgon är jag rätt säker på att jag kommer vakna med en härlig träningsvärk! :)

Ta hand om varandra finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie