En tur till Vaxholm!

18.06.2020

Efter två dagar med kraftiga skurar så klarnade det äntligen upp fram emot kvällen och då var jag snabb med att ta ut hojen igen :) En dag hann hojen stå och vila lite i garaget sen kunde jag inte hålla mig borta längre :P

Jag hoppas verkligen inte att ni tröttnar på mig nu när alla inlägg handlar om typ exakt samma sak, hoj hoj hoj :) För mig är det en magisk känsla att äntligen kunna vara tillbaka på hojen och köra varje dag, efter alla skador och alla operationer så känns äntligen kroppen helt okej... Så ni förstår säkert att jag inte kan hålla mig borta från att vara ute och köra varje dag nu :)

Idag tog jag med mig min kompis Ronja. Hon fick sitta bakom om mig och följa med mig på en tur ut till Vaxholm. Det är en plats som börjar bli välbesökt av mig nu när jag är ute och kör MC. Det är ett ganska lagom avstånd för en mysig liten eftermiddags/kvällstur och vägen ut är riktig härlig att köra. Sen är ju Vaxholm en supermysig plats överlag tycker jag! :)

Jag brukar åka ut och äta en bit mat eller bara sitta nere vid kajen och njuta av vädret och vattnet. Idag fick det bli en mjukglass med kulörtströssel och en stunds filosoferande om livet tillsammans med Ronja. Det var riktigt mysigt! :)

Nästa gång funderar jag på att ta någon av färjorna och ta med hojen ut till någon ö, kanske Rindö.  Jag fick förresten hem 2 st packväskor från KTM igår, det är från deras power parts till 790 Duke. Så nu planerar jag att göra lite övernattningar runt om i Sverige denna sommar. Jag och Ronja pratade bl.a. om att åka till Grisslehamn en natt och göra massa små stopp på vägen ut och bara njuta av livet och vardagen :) Kommer bli en riktig toppen sommar, jag är så taggad! :)

Nu måste jag hoppa i säng och få några timmars sömn innan det är dags för sista arbetsdagen denna vecka. Jag önskar er alla en fin och mysig midsommar, ta hand om varandra och drick mycket vatten i värmen! <3

Puss & Kram
/Jennie