En förkärlek till inredning och design!

05.06.2020

Något många av er säkert inte vet, är att jag ända sedan jag var liten, haft en stor förkärlek till just inredning och design. Ett tag drömde jag om att få arbeta som inredningsarkitekt, jag drömde om att få skapa fina hem och stundvis kunde jag t.o.m. drömma mig bort och låtsas att jag hade ett sånt där eget program på tv där jag fick inreda folks hem...

Ja jag blev aldrig någon inredningsarkitekt. Idag arbetar jag som lärare inom svetsning och jag fullkomligt älskar mitt jobb! På sätt och vis kan jag kanske känna mig som något av en inredare ibland, eller åtminstone som en designer. Jag tänker då främst på att jag ofta designar egna möbler som jag själv sedan även tillverkar.

Inredningsintresset är fortfarande enormt och jag har precis svetsat en ny möbel till köket som jag just nu letar efter lite olika saker att kunna ställa på furuskivan som jag betsat för att använda som toppskiva på min möbel.

Jag har inte helt och hållet bestämt mig för vad jag letar efter, men kanske en lampa eller några fina ljuslyktor och någon fin vas eller kruka. Eller bara några coola inredningsdetaljer, nått som lyfter möbeln ytterligare helt enkelt! :)

När jag letar efter heminredning och design så älskar jag att kika runt på nätet! Jag tycker verkligen det är perfekt! Så smidigt att kunna sitta hemma, i just det rum jag letar saker till, och samtidigt skanna av utbudet på marknaden. Jag tycker att det gör det så mycket lättare att få in känslan för hur det kommer se ut när sakerna väl är på plats sen.

En favoritbutik som jag gillar att shoppa heminredning och design ifrån är InHomes.se, jag älskar deras breda utbud och det gör det enkelt för mig att hitta inredningsdetaljer och design till alla rum och hus. Gillar du också att shoppa heminredning och design och letar efter bra och snygga produkter så rekommenderar jag dig skarpt att spana in InHomes.se. Dom har många olika varumärken representerade hos sig, bl.a. ett av mina personliga favoritmärken Blomus. Jag tror att dom flesta saker jag slår till på nu till min nytillverkade köksmöbel kommer komma från just det märket. Kommer nog även slå till på en pall från dom som jag suktat efter ett tag nu, om man inte kan sluta tänka på den så ska man nog slå till, håller ni inte med ?!?! ;)

Jag har skapat ett litet kollage till er här nedan för att sprida lite inspiration och även visa några favoriter som jag gillar lite extra. Direktlänkar hittar ni under kollaget! :)

Som ni ser har jag en tydlig tråd med vita och gråa nyanser. Jag gillar det överlag i mitt eget hem, jag vill ha det stilrent och ljust. Produkterna ovan finns i fler färgval om du söker något annat. Men seriöst, från det ena till det andra, hur SNYGG är inte pallen ovan!!! Jag bara MÅSTE ha den i mitt hem! Jag vet inte om jag vill ha den för att utnyttja den funktionellt som man normalt sett använder en pall, eller om jag kanske vill ha den som en piedestal för blommor eller någon ljuslykta. Snygg är den iallafall och den ska definitivt flytta in i mitt hem! :)

Nu ska jag avrunda här, jag har lite ärenden att uträtta, ska bl.a. inhandla ett par sommardäck plus fälgar till min släpvagn så att jag kan åka och hämta min ramp i Dalarna imorgon. Sedan hoppas jag på lite sol så att man kan sitta ute och bara njuta en stund i eftermiddag! :)

Ta hand om varandra finisar! <3

Puss och Kram
/Jennie