Drömmen om en egen pool!

27.12.2023

Det kan ju knappast vara bara jag som drömmer om en egen pool hemma. För mig är det en dröm jag haft länge men den har förstärkts extra mycket efter all tid vi spenderat utomlands och kanske extra mycket efter sista tiden i Spanien. 

Det är så vanligt här att man har en egen pool, kanske inte så konstigt med tanke på klimatet. Men att ha egen pool i Sverige tycks bli vanligare och vanligare det med och jag har faktiskt många vänner som skaffat pool och jag är så sugen jag också!

Det verkar dock vara en hel djungel där ute med olika tillverkare som erbjuder många olika val., så vad ska man välja? Jag har gjort lite research, både frågat runt bland vänner men jag har även läst på en del och jag skulle därför vilja tipsa om POOLGIGANTEN som inte bara har över 30 års erfarenhet från detta område utan dessutom erbjuder marknadens bästa poolstomme.

Bild: Poolgiganten.se
Bild: Poolgiganten.se
Bild: Poolgiganten.se
Bild: Poolgiganten.se
"Välj endast det bästa när du bygger din pool"

Att ha en egen pool är inte bara vackert, det inbjuder även till skapandet av så många härliga minnen. Mysiga kvällar tillsammans, svalkande dopp en varm sommardag, underhållning under grill/middagsbjudningar, ja listan kan göras oändlig. För mig personligen kommer poolen betyda en stillsam oas på hemmaplan, en plats att koppla av och hämta energi, ladda batterierna så att säga. 

Men okej, tillbaka till varför vi skulle välja just POOLGIGANTEN... Jo men det är väl ganska logiskt att man endast väljer det bästa när man ska bygga sin pool. Det finns olika poolvarianten men jag vill gärna ha en thermopool då det är den bäst isolerade poolen på marknaden och på så sätt hjälper till att förlänga sommarsäsongen. Kanske förklarar varför just thermopoolen är den mest sålda poolkonstruktionen i Sverige :)

Hos POOLGIGANTEN hittar du den senaste generationens thermopool - Thermo NXT®, som är tillverkad enligt högsta industristandard. Förutom pooler finns här självklart alla tänkbara pooltillbehör du kan tänkas behöva och dessutom all den expertis och eventuell hjälp du kan behöva längs vägen oavsett om du väljer att bygga din pool själv eller ta hjälp. 

Drömmer mig tillbaka till när vi hade egen pool i Indonesien, tänk att vakna upp till detta även hemma.
Drömmer mig tillbaka till när vi hade egen pool i Indonesien, tänk att vakna upp till detta även hemma.

Nu har jag fokuserat framförallt på just thermopoolen i detta inlägg eftersom att det är den pooltyp som jag tror skulle passa bäst för mig. Men det finns självklart många fler olika pooltyper att välja mellan och om du tycker att det känns svårt att veta vilken pooltyp som är rätt för just dig eller är du osäker på vilka steg du behöver ta för att kunna förverkliga just din pooldröm så är mitt bästa tips att ta kontakt med POOLGIGANTEN direkt. Beskriv dina drömmar och förutsättningar så kommer dom hjälpa och guida dig i resan mot att förverkliga just din dröm!

Ett annat tips är att kika in på deras poolblogg och läsa alla inspirerande inlägg som inte bara bjussar på en massa härlig poolinspo utan även benar ut många eventuella frågetecken och besvarar kanske just dom där frågorna som du sitter och undrar över. Oavsett, kom ihåg att drömmar är till för att förverkligas :)

Puss & Kram
/Jennie