Dji Mavic 2 PRO - äntligen i min ägo!

03.11.2020

Som jag längtat & som jag drömt om denna drönare och häromdagen tog jag ÄNTLIGEN tag i min dröm och klickade på beställ knappen. Fick notis under dagens arbetspass om att hemleveransen skulle ske ikväll så jag skuttade runt på jobbet som ett barn kvällen innan julafton :P

Skyndade mig hem och satt ivrigt innanför dörren och väntade på mitt paket haha, åh nej jag skämtar inte nu, det var nog typ exakt så faktiskt!

När jag väl fick paketet och öppnade allt så förvandlades all iver till något helt annat. Jag kände knappt igen mig själv, jag blev nästan tillbakadragen och väldigt försiktig av mig. Vågade knappt ta på drönaren... 

Jag har liksom drömt om en sådan här grej så länge jag kan minnas. Jag har hört så många historier om folk som krashat sina drönare och hur delar gått sönder. Det sista jag vill är att förstöra min nya leksak, så jag blev liksom rädd för att ens ta på den istället... Så jag fastnade i något mode där jag bara satt och tittade på den, jag satt helt enkelt och beundrade den en lång stund.

Till slut vågade jag mig iallafall på att ta fram manualen, lusläste varje sida och sen började jag känna mig mer och mer trygg med att faktiskt ta fram den, eller jag tror inte jag kunde hålla mig borta från den längre helt enkelt! :P

Någon provflygning blir det dock inte idag! Det är kolsvart ute nu och batterierna ska ändå laddas helt innan man flyger den. Sen tänkte jag ta min första provflygningen ute vid compoundet där jag har min ramp. Där finns stora öppna ytor som är perfekta att "lära sig flyga" på :)

Min grundtanke är att jag ska lägga mycket tid på att lära mig hur den verkligen fungerar, att bli duktig på att använda den så jag primärt kan ha den med mig när jag kör motorcykel samt när jag reser och promotar olika platser. 

Förutom drönarensom är av modell Dji Mavic 2 Pro, så beställde jag även en smart controller och ett "fly more kombo" kit. Jag beställde allt från Webhallen som har ett väldigt brett sortiment när det kommer till Dji och alla deras olika tillbehör. 

Nu efter att jag packat upp allt gick jag även in och beställde hem en lite större väska som är tillverkad av Dji just för att bära denna modell av drönare och dess olika tillbehör. Jag känner mig själv och vet att jag behöver en sådan för att ha koll på alla saker sedan kändes det som en bra investering så jag kan transportera drönaren mer säkert, det var ändå en relativt dyr liten leksak så jag vill vara extra rädd om den!

Önska mig lycka till med min flyging framöver :P

Själv önskar jag er alla en mysig kväll och en fortsatt härlig vecka! Ta hand om er finisar!

Puss & Kram
/Jennie