DITT FOTO PÅ CANVAS!

29.05.2020

Som ni garanterat redan vet så reser jag och Gustav normalt sett "en hel del"... :) Allt resande har gjort att vi under dom senaste åren har samlat på oss en hel drös av fantastiska bilder. Bilder på otroliga miljöer, platser vi bara kunnat drömma om. Bilder på djur jag aldrig trodde jag skulle få träffa i verkliga livet. Bilder på underbara människor vi lärt känna och som vi idag ser som våra vänner. Självklart har det även blivit en hel del bilder på oss själva också, i alla dessa otroliga miljöer, med alla dessa djur och med alla våra vänner vi fått under resornas gång. 

Jag behöver knappast gå in närmre på varför vi den senaste tiden inte kunnat reda som planerat dom senaste månaderna och varför vi troligen blir kvar hemma i Sverige ett bra tag till framöver. Alla dessa inställda resor skapade iallafall ett sug hos mig att på något sätt återskapa allt vi redan upplevt, att ta vara på minnena lite extra...

Jag hade nästan redan från början när min tanke väcktes till liv en idé om vad jag ville göra. Jag ville återskapa mina fina minnen genom att trycka mina foton på canvas och sedan skapa mig en härlig fotovägg hemma där jag kan drömma mig bort och även finna inspiration och känna hopp om framtiden.

Ja, foton på canvas fick det bli! Det bestämdes snabbt! Men nu då? Vart vänder man sig, vilka är bäst på detta??? Det låter kanske inte som en rolig sak att göra, men jag verkligen älskar att göra research! Att leta och jämföra för att hitta det bästa! Sagt och gjort, efter en rejäl sväng på nätet och noggranna jämförelser så stod det ganska klart för mig att det var BestCanvas.se jag skulle beställa ifrån! Bara namnet säger ju allt! Med redan över 40,000 nöjda kunder och BÄST i test på SVT´s PLUS kände jag mig i trygga händer! Att dom dessutom har mina foton på canvas leveransfärdiga inom 24 timmar, ja det är ett enormt plus!

Att skapa sin egen canvastavla hos BESTCANVAS är så enkelt! 

  1. Gå in på BestCanvas.se
  2. Klicka på SKAPA
  3. Ladda upp din bild
  4. Välj format
  5. Välj bland tillval så som ramtjocklek, kantalternativ skuggram och bildeffekt
  6. Klicka på fortsätt till kundvagnen
  7. När du kommer till kundvagnen använder du min rabattkod THEBIKERGIRL så får du dessutom 10% rabatt på hela din beställning <3
  8. Nu är det bara att slutföra din beställning och luta dig tillbaka och vänta på leverans av dina foton som snart kommer vara fantastiska canvastavlor :)

Canvastavlor är en rolig grej att göra till sig själv för att bevara fina minnen men det är också en perfekt present till någon du bryr dig om! Jag rekommenderar helhjärtat alla att besöka BestCanvas.se om ni letar efter bra produkter till bra priser OCH med snabba leveranser! Se nedan för lite inspiration... :)

En annan sak jag måste tipsa om, som jag inte ens visste att man kunde göra är deras CUSTOMASK® ansiktsskydd. På riktigt! Så rolig idé! Detta är alltså ansiktsskydd där du själv väljer en bild/ett motiv som trycks på skyddet.. Slipp dom där tråkiga engångsskydden som man nästan bara blir deprimerad utav att tänka på! Skapa ett eget med hjälp av en bild eller ett motiv som gör dig glad istället och sprid lite glädje i dessa tider. Jag diggade verkligen det här! Även om det dröjer tills vi får börja resa igen så vet jag att det råder krav på ansiktsskydd när du ska flyga och jag kommer till 100% designa och beställa mina egna ansiktsskydd från BestCanvas.se

Ansiktsskydden är justerbara så att storleken passar alla. Dom kan dessutom maskintvättas i upp till 60 grader. Skydden består av två lager Oeko-Tex-certifierat tyg. Du väljer en färdig desgin eller laddar upp en egen bild, superenkelt!

Min kod THEBIKERGIRL ger er självklart 10% rabatt även på dessa! :))

Puss & kram finisar, var rädd om er och ta vara på varandra! <3