Därför ska du välja en begagnad mobiltelefon!

09.06.2020

Satt på jobbet häromdagen och hörde några prata kring det här med att köpa ny mobiltelefon. Dom diskuterade framförallt prislappen på dagens mobiltelefoner och tyckte att dom kanske var lite väl saftiga. Det kan jag verkligen hålla med om och efter en stunds lyssnande kände jag att jag kunde inte bara sitta där tyst, jag var tvungen att flika in med ett litet men väl menat tips...

Nu tänkte jag att jag skulle dela med mig att mitt tips även till er här! :)
Har ni hört talas om RePhone? Det är en sida där du kan köpa begagnade mobiltelefoner som alla är fabriksåterställda, uppdaterade och NOGA kontrollerade. Så pass noga att dom tack vare deras kvalitetskontroll lämnar 12 månaders garanti!

Alla telefoner dom säljer kommer dessutom från våra nordiska operatörer. Dom tar alltså inte emot telefoner för inbyte eller köp direkt från privatpersoner eller företag. Detta fungerar som garant för att mobiltelefonerna som säljs ej är stulna, vilket är en trygghet för oss konsumenter!

När man tänker vidare på det så borde det vara rätt självklart att välja en begagnad mobiltelefon framför en ny! Det borde iallafall vara ett alternativ alla överväger! Det är betydligt billigare, din telefon har fortsatt bra kvalité och vi får inte glömma miljön! Tänk vilken besparing vi kan göra både för plånboken och miljön genom att välja en begagnad mobiltelefon framför en ny.

Jag rekommenderar verkligen alla som funderar på att byta mobiltelefon att besöka rePhone och kolla in deras breda sortiment av begagnade mobiltelefoner. Dom har en enkel och tydlig hemsida som är lätt att navigera runt på och det framgår tydligt i vilket skick varje telefon är i. Du har absolut ingenting att förlora på att gå in och kolla vilket utbud dom har, snarare tvärtom, du kan spara massa pengar och vara snäll mot miljön samtidigt som du får en grym telefon med 12 månaders garanti! :)

Så på frågan varför du ska välja en begagnad mobiltelefon från rePhone svarar jag detta:

  • Du hittar mobiltelefoner i toppskick för alla plånböcker!
  • Alla telefoner är uppdaterade, fabriksåterställda och noga kontrollerade!
  • Du får 12 månaders garanti!
  • Det är ekonomiskt, klimatsmart och modernt!

Avrundar mitt supertips med RePhones slogan som känns otroligt on point! "Used is the new - new" Detta är ett tänk som framförallt jag själv vill bli bättre på att använda rent generellt. Det finns nog många tillfällen, inte bara vid byte av mobiltelefon som vi kan välja riktigt bra begagnade alternativ istället för att köpa nytt!

Som vanligt avslutar jag med en hälsning om att ta hand om varandra och er själva! Men idag lägger jag även till en liten kärleksfull hälsning om att ta hand om plånboken och miljön också, välj en begagnad mobiltelefon nästa gång ;) <3 

Puss & Kram
/Jennie