Dagstripp till Nerja i matchande kläder!

06.02.2022

När vi jobbade som svetslärare på en vuxenutbildning i Stockholm hade vi en helt fantastisk kollega som kom att betyda väldigt mycket för både mig och Gustav. Häromdagen fick vi besked att hon skulle till Nerja för att spela golf en vecka så då bestämde vi oss direkt för att göra en liten utflykt och hälsa på 😀

Då hon hade lite planer på dagen bestämde vi oss för att börja dagen med lite sightseeing och vi begav oss  först till en plats som kallas "Aqueduct Eagle". Det var en riktigt pampig plats med stora broar och andra fundament. Hit ska jag definitivt köra när jag fått hem min nya motorcykel, jag vet inte om det är fullt normalt att se allt ur ett "motorcykel-perspektiv"??? 😅🙈 Haha men skämt och sido, det är lite så det är för mig, tittar alltid efter dom här härligt kurviga vägarna eller dom perfekta vyerna och att köra genom det här området det skulle verkligen vara riktigt nice med en motorcykel!

Idag var vi dock ute på road trip med bilen, så vi parkerade den och vandrade runt lite i området och tog lite härliga bilder på eftersom vi faktiskt också dagen till ära matchade i våra nya snygga baseball-jackor 😍

För dig som gillar våra baseball-jackor så hittar du dom här: Jennie´s jacka // Gustav´s jacka

Efter vår lilla rundvandring i Nerja så började det kurra i både min och Gustavs mage så vi tog bilen och körde ner till stranden där det var lätt att hitta parkering, kan tänka mig att det kanske inte är fullt lika lätt under högsäsong och när Corona inte längre påverkar lika stort... Men just nu var det ialalfall superlätt även med en skåpbil som vi kuskar runt i :)

Vi strosade runt lite på stranden som vi båda gillade skarpt! Det blev dock inget bad, molnigt och endast 18+ gjorde att vi höll oss uppe på stranden och inte i vattnet denna dag.

Vi gjorde sen det vi normalt sett aldrig brukar göra, tog första bästa Tapas ställe längs strandlinjen, det brukar ofta kunna vara dyra turistfällor med sämre mat... Men ibland ska man ha tur! Maten var riktigt bra faktiskt, supergod och priset var normalt skulle jag säga :)

När vi ätit klart hade tiden även tickat på bra, så nu var det faktiskt dags att sätta sig i bilen igen för att påbörja vår körning upp i bergen där Siv och company höll till 😊

Det blev en trevlig fika ute på deras takterass med mycket härligt snack och skratt, sååå kul att få träffa Siv och resten av gänget, kände mig upprymd och full av energi när vi rullade hemåt igen lite senare där på eftermiddagen.

Jag kan bara drömma och hoppas om att få vara lika pigg och positiv som Siv och hennes sällskap när jag också är 70-80+... Att uppnå den åldern har väl aldrig varit något jag tänkt på så mycket men när jag umgås med Siv kan jag verkligen känna att livet som äldre kan vara helt fantastiskt! Det blir som klyschan, vad man gör det till antar jag! 😁

Nu ska vi beställa hem lite mat, klockan hann bli mycket och Gustav ska upp tidigt imorgon för jobb så vi unnar oss lite hemkörning ikväll helt enkelt!

Hoppas ni alla haft en fin dag, ta hand om er så hörs vi snart igen finisar! ❤️

Puss & Kram

/Jennie