Dags att skifta till sommardäck på bilen!

11.04.2021

Jag antar att det kan skilja sig lite beroende på vart i landet man bor, men här i Stockholm är våren verkligen här på riktigt nu och det börjar bli dags att tänka på att byta till sommardäck på bilen.

Oavsett om du ska byta däck eller fälg så hittar du grymma däck och fälgar till riktigt bra pris online hos Däckvaruhuset.

Själv fick jag lov att unna bilen ett par nya vinterdäck i höstas när det var dags för den säsongen, dom gamla var väldigt slitna bak och eftersom jag kör en fyrhjulsdriven bil så köpte jag nya däck till alla fyra hjul.

Hos däckvaruhuset är det superenkelt att hitta rätt däck och fälg, du skriver bara in bilens reg.nummer på startsidan och väljer sedan om du vill kika endast på däck eller fälg eller hitta ett komplett kit. Du får även göra val om du vill ha sommar eller vinterdäck samt välja storlek på fälgarna. Sedan gör Däckvaruhuset jobbet åt dig och hittar däck och fälgar för just din bil och du kan i lugn och ro jämföra vilka som är bäst för dig.

Förutom att du hittar riktigt bra däck och fälgar som passar din bil så kommer du garanterat hitta däck och fälgar som även passar din plånbok, här hittar du nämligen alltid bra och billiga däck och fälgar.

Personligen tycker jag det är lite jobbigt att stå i butik och jämföra och göra ett val, kanske framförallt för att jag inte är så kunnig kring däck. Då känns det extra skönt att kunna sitta bakom skärmen och kika i lugn och ro och kunna läsa och jämföra alla olika modeller online.

När du köper ett kit med däck och fälg så ingår även montering och balansering så allt levereras som kompletta hjul redo att monteras på din bil, det blir inte mycket smidigare än så! Eller jo kanske, för du får även välja om du vill ha leveransen hem till dig eller till din monteringspartner om du tänkt lämna in bilen för att få hjälp med däckskiftet.

Jag verkligen älskar när saker jag själv inte är expert på ändå kan utföras enkelt så jag rekommenderar varmt alla som vill hitta bra och billiga däck och fälgar online att besöka Däckvaruhuset.

På tal om att byta till sommardäck så måste jag faktiskt själv bege mig ut i garaget och kika på mina sommardäck och kolla mönsterdjup. Fälgarna vet jag är i fint skick men däcken behöver jag som sagt se över, får se om jag kanske måste kika in på Däckvaruhuset själv här lite senare och beställa nya sommarsulor 😊🚙

Men hörni, det här med däckbyte betyder ju även att sommaren är på ingång och hur härligt är väl inte det! Ta hand om er finisar och kör försiktigt! ❤️

Puss & Kram
/Jennie