Coolaste strumporna ever!

19.05.2020

Alltså seriööööst! Det här är det coolaste jag någonsin sett i strumpväg! Av en slump så hittade jag en sida på nätet där man kunde skapa sina egna strumpor, nämligen strumpmaskinen.se. Väl där inne så var jag bara tvungen att lägga en beställning såklart!

Det blev ett par rosa strumpor (otippat!) med en bild på Gustav och texten BAE :) Jag satt faktiskt en stund och velade fram och tillbaka, skulle jag göra ett par med en bild på Gustav, en bild på vår kanin Gertrud eller rent utav ett par med en bild på mig själv haha, jaaaa jag hade tyckt det var asballt och burit dom med stolthet!

Egentligen hade jag nog helst gjort alla tre, men jag tänkte att jag testar ett par först för att få hem dom och se hur dom blir och känns. Så till slut bestämde jag mig iallafall för att det fick bli ett par strumpor på mitt livs kärlek, Gustav. 

Jag valde en bild från en av dom första resor vi gjorde tillsammans, just den här bilden har kommit till att betyda väldigt mycket för mig för det var på denna resa som jag för första gången vågade säga "Jag älskar dig" tillbaka till honom. Jag som annars alltid haft så lätt för att uttrycka mig och mina känslor kände plötsligt så mycket att det skrämde mig. Men där och då på den där resan så släppte allt för mig och när han stod där och tittade på mig så kände jag mig så otroligt trygg! 

Den här bilden på Gustav påminner mig om exakt där och då, men samtidigt här och nu. För jag känner mig lika trygg och älskad idag som jag gjorde då och jag fullkomligt älskar den här bilden för han är ju råhet på den också! ;) Å tänk, nu sitter den här, på mina råballa strumpor, så coolt! 

Jag blir verkligen så glad när jag ser dom! Jag hoppade upp och ner som ett litet barn när jag packade upp dom ur paketet när jag fick dom tidigare idag! Nu önskar jag typ bara att jag hade beställt 100 par till haha! Nej men seriöst, några stycken iallafall så jag hade några att byta mellan :) 

 Att skapa sina egna strumpor var verkligen superenkelt. Först fick jag välja vilken deisgn/färg jag ville att mina strumpor skulle ha. Som sagt jag valde rosa, min favoritfärg, men det fanns en mängd fina färger och tryck att välja bland, så det finns utan tvekan något för alla! Efter det laddade jag upp en bild på ett ansikte. Jag valde Gustav, men som sagt det kan vara på vem som helst, din pojkvän, mormor, någon kändis eller varför inte din granne :P Det kan vara ditt favoritdjur eller något annat du gärna vill ha på dina strumpor. Slutligen valde jag storlek och sen var det bara för mig att luta mig tillbaka och vänta, och inom ett par dagar fick jag hem dom coolaste strumporna ever. Jag verkligen älskar idén med dessa personliga strumpor med anskiten på, tänk bara, dom kommer kunna liva upp vilken vardaglig outfit som helst, anytime! :) Plus, man kommer garanterat vara ensam om att ha just dessa strumpor med detta motiv! :P

Om du också känner dig sugen på att beställa ett par strumpor med ett eget motiv så har jag ordnat en rabattkod till dig som ger dig 10% rabatt + fri frakt på din beställning. Klicka här för att komma direkt till sidan eller gå in på strumpmaskinen.se och använd sedan koden NYKUND10 :)

Förutom coola strumpor till sig själv så är ju det här även den perfekta presenten! T.ex. till din pojkvän på alla hjärtans dag eller hans födelsedag, eller till din kompis som redan har allt. Ett annat supertips är ju till mamma på morsdag som faktiskt bara är knappt 2 veckor bort. Jag vet att min mamma hade älskat ett par strumpor med mig på, hon hade verkligen visat dom för alla när hon hade haft dom på sig, fina mamma! <3

Ja, jag kommer definitivt att beställa fler strumpor, både till mig själv och som presenter till nära och kära! Strumporna var mjuka och sköna och trycket var LÅÅÅÅNGT över min förväntan! Jag var t.o.m. osäker när jag valde bilden, kommer kvalitén på denna bild vara tillräcklig??? Till min stora förvåning så var trycket helt perfekt, jag kunde t.o.m. se det lilla trycket som var tryckt på Gustav´s keps på bilden, och det trycket är litet t.o.m. i verkligheten, så ja det var långt över min förväntan! Jag är supernöjd och ÄLSKAR mina strumpor och kommer att bära dom när jag vill pimpa upp någon casual outfit eller bara ha Gustav lite extra nära mig! :)

Nedan bjuder jag på lite outfit bilder också som verkligen visar hur man kan pimpa upp en helt vanlig basic outfit med dessa coola personliga strumpor med ansikten på :D 
Glöm inte koden NYKUND10 om du är sugen på att beställa ett par egna och säg bara till om ni vill låna bilden på Gustav ;))

Puss och kram!!! <3