Bästa tipset på hårvård!

11.04.2020

Hej finisar!

Först vill jag bara säga hur glad jag är för att ni kikar in här ibland och ser hur jag har det och vad jag har för mig, ert stöd betyder otroligt mycket och snart är jag även tillbaka på hojen också. Det har blivit dubbelt så mycket jobb för min del nu pga av Corona så mina "privata ärenden" har fått skjutas lite åt sidan. Men jag har bestämt att nästa helg ska jag ut och köra, sen om det blir både motorcykel och cross eller bara den ena det återstår att se, men köra hoj ska jag iallafall göra! :)

Nu skulle jag vilja ta tillfället i akt och tipsa er om några produkter som jag fullkomligt förälskat mig i! Det är ett samarbete JA och länkarna är #Adlinks, MEN! Låt mig vara väldigt tydlig med att jag från botten av mitt hjärta verkligen rekommenderar dessa produkter! 

Jag har haft möjligheten att testa och tipsa om dom någon månad men avstått. Jag har känt att jag redan har så mycket saker jag tipsar om så jag ville intebörja med nått nytt där och då. Men så fick jag hem produkter iallafall, utan någon hållhake att jag måste nämna dom här sen, jag bara fick dom för att testa dom. Jag kan ärligt säga att det var typ ett Hallelulja moment från första tvätten! Mitt hår har ALDRIG varit så lent, aldrig luktat så gott och känts så fräscht! Till och med Gustav reagerar och går runt och känner på mitt hår för det är så häeligt att ta på, det blir verkligen suuuuperlent med dessa produkter! 

Nu har jag använt dom någon vecka och jag är totalt såld! Vill du också testa dom så rekommenderar jag dig att göra det NU! Just nu har Bobby satt ihop ett paket där alla fyra produkter ingår för 499kr. Normalt ligger dom totalt på över 700kr. Sen har jag självklart en rabattkod till er också, använder ni koden LYX så får ni ytterligare 15% rabatt, alltså får ni alla 4 produkter för 425kr, ni sparar nästan 300kr, hur grymt är inte det! 

Rabattkoden är giltig idag lördag och imorgon söndag, så passa på nu om ni vill göra ett superklipp och få det lenaste håret ever!!! :) KLICKA HÄR för att ta del av erbjudandet! <3