Bakhjulsträning med världens bästa pojkvän!

19.02.2024
Alltså jag verkligen älskar att jag och Gustav delar samma passion för hojkörning och att det verkligen är en hobby vi båda brinner för. Det blir så mycket lättare att förstå all den tid den andre vill lägga på att träna och utvecklas när man själv förstår glädjen och passionen för sporten. Sen att man kan få göra det tillsammans, ja men ni vet vad man brukar säga, delad glädje är dubbel glädje! :)


Gustav är ju brutalt mycket duktigare än vad jag är och han blir en sån stor inspirationskälla för mig när jag tränar. Uppskattar att ha honom där och kunna få tips men även ha någon som pushar mig framåt när jag själv tvivlar på min egen utveckling. 

Idag var vi iallafall i Malaga och tränade tillsammans, superkul att vår kompis Tony kom förbi och hängde lite med oss också. Vi har faktiskt hittat ett nytt träningsställe i närheten av vår lägenhet så vid nästa körning ska vi ta och testa den platsen, håller tummarna att ytan där känns bra för det hade varit guld att ha en träningsplats så nära oss :)

Nu ska jag fixa lite efterlängtad mat till oss sen blir det soffmys för hela slanten :D Hoppas ni haft en fin dag så hörs vi snart igen! Ta hand om er!

Puss & Kram <3
/Jennie