Att träna under Corona!

17.04.2020

Egentligen vill jag inte nämna ordet Corona, det nämns tillräckligt mycket som det är just nu. Men låt oss rycka plåstret lite snabbt bara så vi kan komma vidare här i inlägget :)

Just nu är det en rådande pandemi, det har nog ingen missat, inte ens deltagarna inne i Big Brother huset, sen kanske dom är skonade från den faktiska utsträckningen av skiten men dom är ändå medvetna om att något händer runt om i världen.

Jag har funderat mycket över vad jag kan göra för att ta mig igenom denna period så smidigt som möjligt. Nu tänker jag inte på det självklara som att tvätta händer, hålla avstånd o.s.v. Nej jag syftar på vad jag kan göra för att inte bli galen och tappa mig själv, för ingen av oss vet ju faktiskt hur länge detta kommer att pågå. 

Det första som slog mig var att jag måste försöka hålla fast vid mina vardagliga rutiner så mycket som möjligt. Kan jag inte utföra dom som  jag brukar så måste jag hitta andra lösningar. En av dom saker jag insett är väldigt viktigt att jag håller fast vid är träningen. Och vet ni vad, jag måste faktiskt säga att det är förvånansvärt lätt att få till riktigt bra träningspass hemma med små enkla medel. Sen är det ju så enkelt att bara ta en lång och aktiv promenad i vårt härliga vårväder som vi faktiskt har nu. Frisk luft är jätteviktig, tänk bara på att hålla avstånd och respektera dina medmänniskor! <3

Jag tänkte att om ni vill kan jag göra ett nytt inlägg sen med bra tips för hemmaträning. Jag har några få redskap hemma, så som yoga matta, några hantlar, gummiband och chinbar. Med dom som hjälp plus vanliga saker man har hemma så kan man sätta ihop riktigt grymma träningspass och få en genomkörare av hela kroppen utan några som helst problem!

Men idag tänkte jag fokusera på något annat, vi sparar själva övningarna lite. Idag vill jag titta på vad vi kan göra för att höja motivationen att faktiskt ta tag i att köra ett träningspass. Något som fungerar otroligt bra för mig är schyssta träningskläder. Även om jag "bara" ska göra ett pass hemma i vardagsrummet så hjälper det massor att få ta på mig snygga och fräscha träningskläder, jag vet inte jag kanske är löjlig nu, men jag har svårt att tro att jag är den enda som blir motiverad av detta.

Sen när vi ska ut på den där långa promenaden och aktivera oss, då är det extra kul att få känna sig lite snygg. För vissa av oss kanske det är ett av få tillfällen vi faktiskt går ut just nu.

Så jag har satt ihop ett litet kollage med stilrena och snygga kläder och även lite accessoarer som jag tycker är bra. Ett aktivitetsarmband som inte bara håller koll på puls och steg o.s.v.  utan även sömn. Upp till 5 dagars batteritid och vattentät ned till 50 m. Sen vad sägs om grymma hörlurar som sitter på plats när du håller flåset uppe på promenaden! Så sköna och snygga! Jag måste slå ett extra slag för vattenflaskan också! Seriöst, bästa jag testat! Funkar perfekt till träningen, håller kylan i 24 timmar! Vill du sedan använda den för varm dryck vid ett annat tillfälle håller den värmen i 12 timmar! Så klockrent! Just nu är det upp till 70% rabatt på alla produkter hos det företaget och med min kod TheBikergirl15 får du ytterligare 15% rabatt på rean, hur grymt?!?!?!?! :))

Självklart finns direktlänkar till samtliga produkter! <3

Återkommer senare med tips på övningar ni kan göra hemma, tills dess, kör så det ryker hjärtisar! Jag tror på er! Puss och Kram <3