Återträff och långpromenad!

03.02.2024

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er :) Själv har jag haft en riktigt bra vecka, har hunnit med en hel del även fast det mest bara känns som att jag har haft roligt :) Jag har jobbat lite, hängt med familjen, varit på tjejmiddag med gänget jag hängde med när jag var liten, vilket var superkul då det var hela TIO år sedan sist vi hade en sån träff. Men nu har vi lovat varandra att det inte ska gå så lång tid till nästa gång så vi får helt enkelt se till att hålla det. :D

Har även hunnit med ett gäng långpromenader, både med mamma och Sara (min barndomsvän som även var med på tjejmiddagen). Lyckats få ett konstigt skavsår över höger ytter fotknöl, promenerade i ett par vinterskor som hade fått som ett "veck" på ena sidan så det tryckte liksom mot min fotknöl hela tiden. Men men, det var det värt! :)

Igår var jag i Sundsvall med mamma, först var vi ute på en liten shoppingrunda, sen mötte vi upp min lillebror och hans familj och gick ut och åt middag innan det var dags att köra hem i snöblandat regn.

Idag vaknade  jag upp till riktigt fint väder, tyvärr får jag nog erkänna att jag inte alls har tagit vara på det. Har suttit inne och spelat kort och Rummikub med mamma hela förmiddagen :P Ikväll kommer min lillebror och hans familj hit, vi ska käka middag tillsammans sen ikväll blir det melodifestivalen, iallafall för min del, kan inte svara för dom övriga :P

Imorgon ska jag iväg på skridskodate med mina två brorssöner, Theo och Collin :) Jag har inte åkt skridskor på 3-4 år så lite smånervös, har liksom börjat känna mig klumpigare än vanligt senaste tiden så det kan ju gå hur som helst haha :) 

Blir kvar hemma i Norrland några dagar till iallafall, nästa vecka väntar dock två arbetsdagar i Uppsala/Stockholm sen får vad jag hittar på efter det :)

Vi hörs snart igen, ha det bäst så länge! <3

Puss & Kram
/Jennie