Älskar vår nya träningsplats!

28.02.2024

Hej finisar :) Hoppas allt är bra med er! Själv så är jag faktiskt väldigt glad idag för vet ni vad, häromdagen testade vi att träna wheelie/stunt på den där nya platsen vi hittat. Ni kanske minns att jag nämnde häromveckan att vi hittat en ny plats som ligger väldigt nära vår lägenhet här nere. 

Vi har letat och letat så länge så hittade vi den här platsen mer eller mindre av en slump :P För Gustavs del som vill träna lite mer avancerat jämfört med mig så är platsen okej, inte helt perfekt men den funkar. För mig däremot är den rena drömmen! Jag har en lång och fin raksträcka att nöta wheelies på och jag kunde inte vara gladare för detta! 

Älskar också platsen i allmänhet, man ser havet, det är stort och öppet och jag känner mig väldigt "fri" när jag är där, så jag jag är verkligen superglad att vi hittat den här platsen :)

Känns som att min utvecklingskurva får bättre förutsättningar nu också när jag får en sån mycket längre sträcka att kunna träna på. Kände direkt stor skillnad och det var verkligen så roligt att träna här. Gustav kommer såklart fortfarande vilja träna lite på vår gamla plats i Malaga ibland med, men sanningen är att den är inte heller helt perfekt för honom så för hans del kommer vi nog letandet efter den perfekta platsen att fortsätta ett tag till men missförstå mig inte nu, även han är superglad och gillar att köra på vårt nya spot också, det är just vissa grejer han vill träna på där det skulle underlätta om vi hittade en plats med lite bättre underlag, framförallt en mer plan och jämn yta. 

Men JA, vi år båda GLADA! :D

Nu ska jag i vanlig ordning fixa lite middag till oss, det behövs efter en heldag på hojarna!

Ha det bäst finisar, ta hand om er så hörs vi snart igen! <3

Puss & Kram
/Jennie