"Alla vill veta vart jag köpt jackan"

18.09.2020

Haha ni minns säkert den här låten "ingen vill veta vart du köpt din tröja"... Jag hade kunnat skriva en låt som heter "alla vill veta vart jag köpt min jacka" nu istället :P

Jag la nämligen ut en bild på min story på instagram (@TheBikergirl) imorse från dagens morgonpromenad och blev helt överöst med DM´s från följare som ville veta vart jag köpt jackan. Det är väl inget ovanligt i sig, jag får alltid en mängd DM´s med frågor kring vart kläder och skor är från när jag visat något på instagram.

Men jag vet inte om folk bara var extremt shoppingsugna denna morgon eller om det bara var jackan som lockade extremt mycket :P Jag förstår er dock, jackan är supermysig och verkligen perfekt såhär på hösten! Jag gillar att den är en något längre modell, den blir nästan som en härlig filt man får svepa om sig, fast i själva verket är det en supersnygg teddyjacka!

Iallafall, jag har lagt in 2 bilder här nedan med direktlänkar under sista bilden, bjuder på direktlänkar till skor och kläder också för så bussig är jag! :D Skjortan är i riktigt lent och skönt material och jag älskar dom extra breda slagen på ärmarna. Jeansen är så stretchiga och har en grym passform, jag gillar den höga midjan och tycker att dom avklippta ändarna på byxbenen är en så snygg detalj! :) Kan tillägga att jackan endast kostar 499kr så det är ett kap skulle jag vilja påstå! :)

Nu ska jag passa på att ta en liten MC tur med min älskade KTM 790 Duke, solen skiner ute och det står 18 grader på termometer :) 

Önskar er alla en fin fredag och mysig helg! Ta hand om varandra finisar! <3

Puss och Kram
/Jennie