3 veckor till semester!

08.06.2020

Det är en konstig känsla, lika mycket som jag verkligen längtar efter semester och ledighet, möjligheten att ta varje dag som den kommer o.s.v... ja lika mycket som jag längtar efter det så har jag någon inre stress över att semestern "bara" är 3 veckor bort...

Jag älskar ju verkligen mitt jobb, det ger mig så otroligt mycket att få träffa alla elever varje dag och se dom utvecklas. Att vi nu går på sommaruppehåll betyder att vi snart är klara med kursen. I höst träffas vi bara två veckor i skolan igen innan det är dags för samtliga att bege sig ut på praktik. Jag tror det är det som ställer till det för mig och gör att jag inte helhjärtat kan längta efter semestern.

Men men, det är ett rätt härligt problem när jag tänker efter! Att känna att man kommer sakna jobbet otroligt mycket, jag känner mig enormt tacksam för att få ha ett jobb jag trivs så bra på! 

Semestern, ja en vanlig semester, ett helt vanligt år, då hade den varit fullspäckad med utlandsresor och övernattningar på olika hotell världen över. Förra året hann vi besöka 16 olika länder under juli månad när vi hade vår semester. Jag tror bestämt att det blev närmare 40 olika hotell under dessa 4 veckor. Det var magiskt! :)

I år kommer det att se lite annorlunda ut. Även om gränserna öppnas och vi får resa utomlands så vill jag stanna i Sverige denna sommar. Trodde väl aldrig jag skulle säga dom orden, men jag har inget som helst sug efter en utlandsresa just nu! Jag stannar gärna i Sverige fram till jul/nyårs ledigheten, då hoppas jag att det går att resa hyffsat fritt och framförallt säkert igen!

Nej denna sommar vill jag spendera i Sverige! Jag vill besöka så många olika platser och övernatta på så många olika ställen som möjligt. Jag planerar att resa runt både med bil och min nya MC som jag hämtar på fredag :)

Jag har redan skrivit upp ca 10-15 olika ställen jag vill besöka, samtliga inom ett avstånd på max 2,5 timme från Sthlm. Detta för att mitt planerande började redan innan dom gick ut med ett godkännande kring fria resor inom Sverige. Nu har jag börjat kika på platser även inom längre avstånd, så vi får se vart jag dyker upp i sommar, men en sak är säker, jag kommer vara i Sverige! :)

Bjuder på lite bilder från förra sommaren när vi besökte 16 olika länder under juli månad :)