Världens mysigaste dag!

25.09.2020

Jag har inte åkt någon hoj på hela veckan, har haft värk i kroppen och känningar i axeln. Tog en paus från hojkörningen även idag och var först lite ledsen för det, men nu såhär i efterhand är jag superglad och nöjd med dagen ändå! :)

Vi vaknade upp imorse till en en helt underbart vacker höst dag! Det var inte ett moln på himlen, temperaturen var behaglig och solen sken för fullt och lyste upp alla löv som börjat bli gul-röda! 

Vi bestämde oss för att packa ihop lite grejer och bege oss ut o skogen för att tända en brasa, grilla lite korv och bara mysa :)

Vi hittade en helt fantastisk plats! Det fanns bänkar och en stor eldstad, detfanns även en liten bod med vedklabbar, grenar, granris och tidningspapper samt en lapp på boden där det stod att det var fritt fram att använda allt som fanns där bara man städade efter sig och höll rent och snyggt!

Vilket fantastisk initiativ, blir så glad av sånt här! 

Vi hade med oss filtar och köksredskap och en falukorv med hamburgerbröd och massa goda tillbehör. Vi tände grillen, skar upp falukorven i skivor och gjorde falukorvs-hamburgare med mozarella och tomat :) Såååååå gott det var!!!

Efteråt låg vi kvar på varsin bänk och bara njöt av solen, värmen och naturen, superduper mysigt verkligen!

Så ja, nu såhär på kvällskvisten känner jag mig väldigt nöjd med dagen även fast jag inte kört någon hoj! Jag har bestämt mig för att inte hoppa något imorgon och troligen inte på söndag heller. Hoppningen får nog vänta tills på måndag. Men MC:n planerar jag att ta ut en sväng förhoppningsvis både imorgon och på söndag! :)

Nu ska jag mysa ner mig och kolla en film med Gustav! :)

Önskar er alla en supermysig kväll och helg, ta hand om varandra finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie