Vårkänslor deluxe!

15.04.2020

Alltså jag känner mig så lycklig, det bara spritter i hela kroppen! Trots Corona tider... Allt tack vare detta underbara väder det bjudits på ett tag nu, tänk vad lite sol och värme kan göra! :)

Det här vädret gör mig inte bara lycklig, utan även väldigt shopping sugen haha :P Men det är något speciellt när våren knackar på, samma visa varje år, man vill uppdatera hela garderoben typ :)

Själv har jag några specifika saker jag alltid faller för varje år, sen kan det ta olika uttryck. Men jag gillar ljusa, vita/beigea toner, sen självfallet pastell, båda dessa är givna till våren tycker jag. Sen gillar faktiskt också ganska helsvarta outfits till våren, jag vet inte, kanske otippat. Men jag tycker det kan vara så SNYGGT och KAXIGT med en tuff stilren svart outfit på våren.

Jag har satt ihop tre collage här nedanför till er med lite snygga outfits jag drömmer om att få springa runt i nu denna vår. Självklart har ni direktlänkar till allt <3 

Åh jag vet, vissa av er är isolerade hemma nu pga av Corona, men oavsett om du kan gå ut eller inte så kan en ny våroutfit vara något av det mest uppiggande jag vet. Att få känna sig snygg och fräsch gör så otroligt mycket för självkänslan. 

Jag önskar iallafall er alla en fantastisk vår och jag hoppas att vi alla tar oss igenom denna pandemi tillsammans, tillsammans är vi starkast! <3

Puss och kram! <3