Väntar ut regnet!

10.07.2020

God morgon finisar, eller god förmiddag kanske jag snarare borde säga? :) Idag har jag en sån där skön och avslappnad känsla i hela kroppen och jag är så tacksam för att jag får känna så idag! Jag ska vara ärlig med er, jag har inte känt mig så avslappnad dom senaste dagarna. Tvärt om snarare! Det här vädret gör mig stressad tyvärr. Semestern bara försvinner....

Men det är liksom inte en sola och bada semester jag är ute efter. Jag vill kunna utöva mina hobbies och utvecklas där! Men när regnet öser ner varje dag blir det tyvärr svårt. Både inrun och landning är som en stor lerpöl just nu ute vid vårt FMX compound... 

Men idag säger vädernissarna att det ska regna och åska och blixtra fram till strax efter ett, sen ska det klarna upp och kanske bli rätt fint t.o.m. Så jag och Gustav har bestämt oss för att vänta ut regnet och sen ska vi ta en mc date och köra ut till Rindö :)

I väntan på att åskovädret ska passera så har vi slagit läger i vardagsrummet. Gustav spelar Apex och jag jobbar lite via datorn samtidigt so jag kikar när han spelar. Jag fokuserar på att uppskatta allt jag har i mitt liv just nu och det ger migden där härliga känslan jag beskrev i början av inlägget. Ja idag mår jag riktigt bra! :)

Jag känner absolut noll stress just nu. Det är rätt mysigt att sitta här faktiskt samtidigt som regnet öser ner ute. Få lite jobb gjort och få ha Gustav nära. Sen är jag såklart super pepp på vår hoj tur vi ska iväg på när regnet upphört!

Jag har aldrig varit ute på Rindö, inte Gustav heller. Vår plan är att köra till Vaxholm och sedan ta färjan ut till Rindö. Där tänkte vi stanna ett tag och köra runt och kolla in ön. Vi ska ta med en skateboard också så vi blir nog kvar på Rindö ett tag :)

När vi känner oss klara där så planerar vi att ta en annan väg hem. Vår plan är att ta färjan vidare och sedan köra småvägarna via värmdö för att ta oss hem igen :) Jag tror att det kommer bli en super mysig dag och ser fram emot detta jätte mycket! Kameran är självklart med så jag uppdaterar er senare, vem vet, Rindö kanske blir ett nytt smultronställe? :)

Hoppas ni får en fin fredag också och försök att inte stressa även om ni känner att det regnar varje dag och ni har semester just nu. Ta hand om varandra finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie