Typ världens bästa dag!

08.08.2020

Jag vet att jag skrev att jag skulle uppdatera från gårdagens mc tur så fort jag kom hem igårkväll... Men till mitt försvar så hade vi så otroligt roligt så vi kunde inte sluta köra och vi var ute över 10 timmar. Jag tror klockan var runt 22,30 när jag kom hem och då var jag helt slut, otroligt glad, men helt färdig och behövde få slänga mig i soffan och bara "slapptitta" lite serier tillsammans med Gustav.

Vi hade bestämt att mötas upp någonstans längs vägen, jag och Anna. I sista sekund bestämde vi dagens destination vilket blev Simpnäs, en mysig plats vi båda bara sett bilder ifrån. Vi möttes upp vid Grönlund Golfklubb som ligger i höjd med Uppsala men lite mer österut. 

Därifrån körde vi sedan tillsammans ut till Simpnäs men med några mysiga stopp längs vägen :)

Väl framme i Simpnäs parkerade vi hojarna vid Simpnäs hamncafé och åt en supergod och fräsch lunch. Vi båda körde på ceasarsallad, men jag med kyckling och Anna med räkor. Efter det åt vi varsin mjukglass, det är lyx varma och härliga sommardagar som denna! :)

Vår första tanke var att bada lite här ute i Simpnäs, men efter att vi ätit och sedan även suttit kvar säkert minst 1,5 timme och bara snackat massa så bestämde oss för att åka tillbaka till en av platserna vi stannat till vid längs vägen på väg ut till Simpnäs. Barnens ö tror jag platsen heter.

Det var iallafall en mysig och lugn plats med en ganska lång brygga ut och en bra badplats som vi båda fastnade för. Så vi hoppade upp på hojarna igen och körde tillbaka dit.

Här blev vi sittandes en bra stund, det var riktigt mysigt! Klockan tickade iallafall på och till slut var vi tvungna att börja rulla hemåt, vi båda hade en ganska bra bit att köra även om vi skulle till olika platser. Vi körde tillsammans ungefär till samma plats som vi möttes upp på tidigare på morgonen. Vi gjorde några få stopp på vägen tillbaka också bara för att få njuta lite av solnedgången. 

Efter att vi nått punkten där vi var tvungna att skiljas åt och köra åt varsitt håll hade jag dryga timmen kvar hem. Jag hade kört i en tunn mc jacka och nu började det bli ganska kyligt ute. Så jag stannade och bytte till en fodrad varmare jacka vilket var ett smart drag för man blir lätt kall när man vart ute i solen hela dagen och det plötsligt blir kyligt plus att man sitter på en motorcykel i höga hastigheter. 

Vad jag försöker säga är att jag är väldigt glad att jag införskaffade mina packväskor även fast jag först tyckte det var lite "gubbigt". Men dom är verkligen guld värda!!! Jag använder dom nästan jämt jag är ute och kör nu! Har med mig ombyte så jag är förberedd vid väderomslag, vattenflaskor och något att tugga på, så praktiskt!

Summan av kardemumman, det var en grym dag! En riktig toppendag och jag är så glad att jag äntligen har en hittat någon att köra lite mc med! Sjukt kul hade jag idag!!! Vi har bokat in en ny hoj date nästa fredag men då får motorcyklarna vila och istället blir det crossarna som får följa med för lite FMX! :))

Ta hand om varandra nu finisar!!! <3

Puss & Kram/
Jennie