Ledig torsdag!

01.10.2020

God morgon finisar! <3
Denna vecka jobbade jag måndag-onsdag i skolan så idag är jag "ledig". Ska iväg och fota lite och har lite pappersjobb jag kan göra hemifrån men utöver det är jag helt ledig :)

Jag stack ut här i morse och tog några bilder på dagens outfit. Körde på en mysig oversized hoodie och jacka med ett par lite stövlar som sticker ut och balanserar outfiten på ett sätt jag gillar! :)

Om en stund ska jag sticka ut på en tur med motorcykeln. Idag är nämligen min sista dag med denna hoj :( Imorgon är det dags för min underbara 790 att flytta till Örebro... Kommer sakna den brutalt mycket men är övertygad om att jag kommer få en grym säsong även nästa år på min nya hoj!:)

Innan jag sticker ut ska jag bara äta lite lunch med Gustav. Vi har gjort varsin Acai bowl med granola, agave sirap, mandelsmör och färska när, till detta har vi även en frön nyttig juice och en liten avocado toast. Alltså jag behöver typ avrunda mitt inlägg typ nu direkt för maten ser såååå god ut :P MEN! Först vill jag bara tipsa om att ni får 20% rabatt på ett helt köp från Superfruit med min kod BIKERGIRL :) Jag är stammis hos Superfruit och det är deras produkter jag använt idag för att tillaga denna lunch :) Dom har så otroligt mycket bra alternativ för att förenkla vardagen när man vill äta gott men ändå ge kroppen nyttiga och hälsosamma produkter!

Yes nu ska jag äta hörni, sen blir det en lååång mc tur :) Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie