Tjuvstartat julen lite!

21.12.2020

I år är första gången sedan jag träffade Gustav som vi tyvärr inte kan fira jul ihop. Egentligen skulle vi, precis som alla andra år sedan vi träffades, ha firat jul tillsammans utomlands. I år var planen att antingen åka tillbaka till Dominikanska Republiken (vi firade jul & nyår där för 3 år sedan) eller så tänkte vi åka till Sydafrika och se lite olika platser och även hinna med ett safari...

Men som vi alla vet så ser denna jul minst sagt annorlunda ut... Jag vill dock inte klaga för jag känner mig så otroligt lyckligt lottad för dom jular jag fått uppleva hittills, så jag tänker försöka hålla mig positiv och se fram emot en jul på hemmaplan istället.

Vi valde iallafall att dela på oss denna jul, eftersom det var många år sedan någon av oss var hemma så vill båda våra familjer såklart att vi kommer. Därför åker jag till mina föräldrar och firar och Gustav åker till sin mamma och bror. 

Men vem är det som säger att julen bara kan firas på julafton??? Haha inte vi iallafall! Så igår bestämde vi oss för att ta ledigt hela dagen och mysa bara vi två, vi tillagade ett julbord med endast veganska alternativ. (Vi är inte veganer på heltid men försöker välja bort kött så gott det går, mixar lite helt enkelt...)

Vårt julbord hade veganska "prinskorvar" och "köttbullar" från Peas Of Heaven och vegansk rödbetssallad (ICA´s egna tror jag det var), potatis och sen hade vi bakat en vegansk kladdkaka till efterrätt som vi serverade med havregrädde.

Inget superavancerat men jättegott och framförallt väldigt mysigt! :) 

Idag var vi tillbaka på jobbet, har en del att göra och förbereda inför kommande år, så vi passade på idag och kommer även åka in och jobba imorgon. Men sen är vi lediga ända till nästa år :) Eller jag ni känner mig, jag är aldrig ledig, är man egen företagare så är man! Men jag älskar allt jag jobbar med, men det är alltid viktigt med balans i livet, därför ska jag försöka koppla av så mycket som möjligt nu när jag åker hem och umgås med min familj över julen :)

Jag kommer kika in här flera gånger innan julafton det är jag säker på, men passar ändå på att önska er alla en riktigt God Jul, ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie