Svetsat nytt räcke!

02.05.2020

Okej, jag ska vara ärlig, detta räcke svetsades egentligen ihop för lite mer än två år sedan. Jag hade massa material över från mitt rampbygge och lite andra grejer jag pysslat med. Då jag hade ont om plats att förvara allt överblivet material så valde jag att svetsa ihop lite räcken. 

Dom här räckena har sedan bara stått förvarade, jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle använda dom eller inte. Hade jag köpt in material enbart för att svetsa ett räcke hade jag valt andra dimensioner och materialtyper, men nu när jag bara tog spillbitar så blev det lite mer "man tager vad man haver". Jag kände väl lite då att jobbar man med att bygga räcken så kanske man borde ha ett "perfekt" räcke själv som är precis som man tänkt sig, lite därför blev det ståendes. 

Men så för någon helg sen så la vi ny trall hemma vid entrén. Då bestämde jag mig för att väcka liv i mina gamla räcken. Så idag tog jag tag i saken! Fick bygga om räckena lite då för att måtten skulle passa, fick kapa båda sidorna på längden en bit och svetsa om stolparna. Men det blev rätt bra när det väl kom på plats, eller vad säger ni? :)

Nu är det bara lite blommor i blomlådorna och lite möbler och utebelysning som saknas, sen blir det nog riktigt bra det där :)