Snöiga veckor i Stockholm!

21.01.2021

Hej finisar! <3

Det har varit tyst ifrån mig några dagar nu, ledsen för det! Jag har jobbat i verkstaden 11 dagar på raken och även haft fullt med pappersjobb på kvällarna när jag kommit hem. Idag har jag dock valt att ta en "ledig dag"...

Ni vet vad det innebär, lite småfix och lättare jobb men i min värld kallas det för ledigt haha :P Från början var planen att vara i verkstaden även idag, behöver bli klar med rampen jag bygger men när jag vaknade imorse sa kroppen nej helt enkelt! Den behövde få vila!

Så idag blir det att hämta ut paket, jag brukar alltid få alla paket hemlevererade men idag har jag paket utspridda på tre olika upphämtningsplatser, känns ju inte direkt optimalt att dom sprider ut det så i dessa tider, men men det är väl bara att gilla läget...

Har även tre kommande samarbeten jag ska gå igenom och planera, kanske att jag även slutför ett av dom idag, ska testa en idé, fungerar det och blir bra så blir jag klar idag annars får jag ta det inom kort.

Imorgon ska jag iallafall till min verkstad och bygga på rampen och även hämta lite saker jag behöver i helgen. Jag ska nämligen bort lördag - söndag, ska iväg till en stor corona anpassad Herrgård där jag bokat spa delen för mig själv. Ska basta och bada kallbad, äta gott och koppla av. Haha det är väl lika bra att jag säger det, ja jag ska jobba en hel del också när jag är där :P Men det kommer fortfarande vara otroligt avkopplande och jag tror att det är precis vad jag behöver just nu!

Men hörni till något helt annat... Snön ligger kvar i Stockholm, lite osäker men vi måste ha haft så här mycket snö i 2 veckor nu va? Idag är första dagen jag börjar se tendenser till att det kanske kommer försvinna, eller ja snarare bli slask och sen skridskobana, vintern i Stockholm är ju fantastsisk! Eller??? 

Nej jag ska sluta låta bitter nu, men ni vet ju vid det här laget att jag älskar sommar, sol och värme! Men jag ska erkänna att jag faktiskt tyckt att det har varit lite mysigt med snö dom här dagarna vi haft det och jag har vart ute med hojarna och lekt lite också :) 

Måste passa på att slå ett extra slag för KTM´s freeride exc också! Den är verkligen så rolig och framförallt lättsam! Ah shit jag gillar den skarpt alltså! 

Nej nu ska jag klä på mig och dra iväg och hämta paket. Ska förbi Din MC också och känna och klämma på lite motorcyklar samt handla lite grejer till min 350 :)

Vi hörs sen, ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie