Sminktips!

15.10.2020

Hej finisar :)

Hoppas ni har en härlig dag och fått en bra start på veckan! Själv mår jag bra och tycker att livet känns väldigt bra i allmänhet, men jag tycker det blivit en stor temperatur skillnad ute denna vecka, usch så kallt det är nu! Igår var det 3 grader när vi åkte till jobbet strax före 7, jag saknar redan värmen så det här lär bli en lång vinter :P

Men det var inte det jag ville prata om, jag ville berätta om mina nya sminkborstar jag köpte för några veckor sedan. Jag ville inte skriva om dom innan jag testat dom ett tag för att kunna ge mitt ärliga omdöme. Det är inget samarbete eller så utan jag har köpt borstarna själv! 

Jag valde dessa för jag tyckte att dom hade en snygg och stilren design med en fin klassisk färg samt för att priset var väldigt bra för en borste som såg så gedigen ut! Nu efter några veckors dagligt användande måste jag säga att jag älskar mina nya borstar, dom är helt fantastiska! Så mjuka och lena mot huden och fångar upp puder, blush, bronzer och highlighter så bra! Kan starkt rekommendera dessa borstar! :)

Borstarna går att köpa både löst/styckvis eller som set. Jag har köpt ett helt gäng olika men körde på puder, rouge och blush borstar, ska ta och beställa några ögonskuggsborstar också då jag gillade dessa så väldigt mycket! :)

Hoppas ni gillade mitt tips på grymma, snygga borstar till bra pris! :)

Önskar er alla en mysig kväll! <3 Ta hand om er och varandra nu finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie