Smart planering!

12.04.2020

Nu ska jag komma igång med träningen på allvar igen! Helt ärligt så har jag slarvat en massa senaste tiden. Jag tror att jag tappade motivationen lite efter alla motgångar efter senaste operationen av höger axel och vänster hand. Det var mycket jag inte kunde göra, men istället för att fokusera på vad jag faktiskt kunde göra så tappade jag motivationen helt enkelt...

Nu har jag bestämt mig för att komma igång igen men för att försäkra mig om att det inte bara blir något tillfälligt, utan att jag faktiskt håller i det här nu, så har jag köpt både en träningsdagbok och en kost och aktivitetsdagbok från SMART Planering. Det finns en mängd olika böcker och annat smått och gott att välja bland, så är du intresserad så rekommenderar jag dig att klicka HÄR för att hitta den boken som passar just dig bäst!

Min tanke med dessa böcker är att få ett hjälpmedel för att hålla både motivationen uppe och även hjälpa mig att hålla koll på min utveckling. Dom kommer vara både peppande då jag kan följa mina resultat hela tiden men även pushande och hjälpa mig att inte "fuska" då jag kommer dokumentera det jag gör. 

Det finns flera anledningar till att jag rekommenderar just dessa böcker från SMART Planering. Det första och viktigaste är såklart för att dom är enkla att använda och har en klockren och tydlig funktion. Sen är dom riktigt snygga och bra utformade, smidig storlek och grym design helt enkelt. Att dom är tillverkade i Sverige är ett stort extra plus också tycker jag! Sen är det en riktigt grym tjej som står bakom dessa smarta produkter och jag blir extra glad när jag kan stötta mindre företag med riktigt bra produkter!

Om du klickar hem någon av dessa böcker så får du gärna skriva till mig på instagram (@TheBikergirl) så kan vi bli varandras extra stöd och pusha och peppa varandra lite extra mycket. Jag ser verkligen fram emot att få ta del av era framgångar och jag tror att tillsammans blir vi ännu starkare, både mentalt och fysiskt! <3

NU KÖR VI!!! :)