Myshelg!

07.09.2020

Hej finisar :)
Hur har eran helg varit? Jag hoppas ni alla haft en bra helg! :)

Själv har jag haft en riktigt lugn och skönt helg, supermysig har den varit faktiskt :)
I fredags hann jag med ett litet träningspass i rampen. Gustav följde med mig och jag nötte seatgrab och försökte hitta tillbaka till att våga släppa benen.

Det började riktigt trögt men sen släppte det och det kändes ganska bra :)

I lördags var jag ut till Forsbacka bruk tillsammans med min kompis Anna. Det är ett gammalt bruk strax utanför Gävle. Jag var där för några år sedan och hade en fotografering och blev helt kär i den platsen. Jag har ju någon typ av förkärlek till sådana gamla industribyggnader.

Söndagen blev en rätt stillsam dag hemma, kände mig lite små krasslig, tung i huvudet och lite rosslig i halsen så det blev en vilodag helt enkelt...

Bjuder på några bilder från när vi är nere vid vattnet borta vid Forsbacka bruk, visst är dom härliga :) 

Det var många som frågade om vart shortsen var ifrån när jag la ut bilderna på min story på instagram så jag tänker att jag bjuder på en länk till dom även här. Dom är supersköna, stretchiga och med hög midja, finns i flera färger dessutom :)
Klicka HÄR för en direktlänk! :) (Adlink)

Nu väntar en härlig jobbvecka,har både jobb på skolan med eleverna samt en del fotojobb denna vecka. Vad som händer i helgen är inte bestämt än men jag hoppas på ok väder så det kan bli en hel del hojkörning, både cross och motorcykel hoppas jag på! :)

Ta hand om varandra finisar! <3

Puss &Kram
/Jennie