Min nya favoritplats!

07.01.2022

Min nya grej är att sitta och titta på google earth kartor, zooma in och leta efter platser att besöka... :) Häromdagen hittade jag ett strandparti som såg så härligt ut så idag bestämde jag mig för att ta en långpromenad och bege mig dit för att kolla in platsen.

Vet ni vad, det var kärlek från första ögonblicket när jag kom dit, och promenadsträckan dit var så härlig också! Detta är utan tvekan min nya favoritplats här i Fuengirola nu! Tar mig ca 40 minuter att promenera dit så det blir en perfekt "promenadrutt", kommer definitivt gå hit ofta, både ha det som en promenadsträcka, men även för att komma hit och sola och bada, sen blir det säkerligen några turer hit för att kolla in solnedgången :)

Kolla så fint det är här! :)

Måste också passa på att tipsa om min magiska strandskjorta från Candypants, ni hittar den HÄR :) Jag har den även i rosa och materialet är heeeelt fantastiskt sen är den dessutom i en sån härlig passform, stor och rymlig men ändå kvinnlig. ÄLSKAR DEN! Just nu är den kraftigt rabatterad dessutom, kan ju inte bli bättre :)

Även bikinin är en nya favorit, matchande blå med lila "snörning", även den från Candypants :) Har även den i rosa och kör dom som matchande set tillsammans med strandskortorna. Du hittar den blå bikinin jag har på mig på bilderna ovan HÄR :)

Nu håller jag tummarna för att den här fina lilla strandbiten jag hittat är lika trevlig om några månader när turistsäsongen börjar dra igång :)

Ha det bäst finisar och ta hand om er så hörs vi snart igen! 

Puss & Kram
/Jennie