Middagsfrid

22.04.2020
Är det bara jag som tycker att det kan vara superklurigt att komma på vad man ska äta varje vecka. Jag försöker alltid planera i förväg, en vecka i taget, både för att spara tid med inköp och bara behöva göra ett inköp i veckan men framförallt för att slippa den där frågan till sig själv varje dag, vad ska jag laga för mat idag???

MEN! Jag tycker det är supersvårt ändå, jag "snöar" liksom in mig på några få favoriträtter sen cirkulerar dom runt runt om och om igen...

Så, för några veckor sedan bestämde ja mig för att börja prova att beställa hem matkassar. Färdigpackade matkassar med planerade middagar, recept och alla råvaror man behöver för att tillaga dessa middagar. WOW, vilken hit det har varit!

Jag var skeptisk först, det kan jag ärligt säga! Just för att jag är så "petig" när det kommer till mig. Jag är som ett litet barn, rädd att att prova nya saker och snabb med att säga, nej det där äter jag inte! Men jag måste säga att det har varit en fullkomlig fullträff so far även fast alla måltider mer eller mindre har varit nya för mig på något sätt, antingen i smaksättning eller val av råvaror. Nu tycker jag nästan att det är det som är det bästa med det hela, att jag får prova nya saker och lära mig nya recept :)

Om vi backar bandet lite, till när jag bestämde mig för att testa det här med matkassar hem till dörren. Jag insåg rätt snabbt att det var en djungel av företag och olika kassar. Efter att ha lusläst och gått igenom varenda en bestämde jag mig iallafall för Middagsfrid. dom hade bra och varierande matkassar, det gick att välja för hur måna personer och hur många måltider per vecka man ville att sin matkasse skulle vara anpassad för och det var bra priser med bra prova på erbjudanden :)

Jag bestämde mig för att prova deras originalkasse med 4 middagar i veckan för 2 personer. I denna kasse dyker det upp både fisk, kött, fågel och vegetariskt. Oavsett vilket upplägg du vill ha så lovar jag dig att dom har en variant av matkasse som passar just dig! :)

Denna vecka fick vi 3 olika måltider att tillaga, en utav dessa var en dubbelmåltid som räcker till två dagar. Så i måndags blev det "gräddig nötfärsgryta med ris", igår blev det "kycklingwok med risnudlar och nötter" och ikväll blir det "kryddiga fetaostbiffar med rostade rotfrukter". Hittills har varje måltid varit en riktig hit och alla här hemma är nöjda, mätta och belåtna :) Och ja, jag får hjälp några dagar i veckan med att komma på vad vi ska äta och jag får lära mig nya recept och smaka nya råvaror, superkul! :)

Klicka HÄR om du är intresserad av att se Middagsfrid´s utbud av matkassar :)

Puss och kram finisar! <3