Inte enligt planerna!

02.07.2020

Ja, den här dagen blev ju kanske inte riktigt som planerat men den blev otroligt bra ändå! :) Tanken var att jag och Ronja skulle ta en mc tur ut till Skokloster slott och sen kanske gå ut och käka något på kvällen. 

Nu blev jag istället väckt rätt tidigt med beskedet att jag behövde åka ut till jobbet för att fixa lite grejer. Sen när det väl var dags för hojtur då öppnade sig himlen helt och regnet bokstavligt talat öste ner.

Jag blev nästa full i skratt, för solen sken för fulla muggar först. Men sen i samma sekund som Ronja rullade in med sin bil på vår parkering så kom värsta störtskuren och himlen såg helt plötsligt helt kolsvart ut...

Vi bestämde oss för att åka ut till min nya lokal lite istället och fixa lite där. Sen senare på kvällen gick vi som planerat ut och åt på No.53 i Gamla stan och vi fick även med oss Gustav ut! :)

Maten var magisk! Jag åt hemmagjorda nachos och en löjromstoast till förrätt och kalvköttbullar till varmrätt. Efter det var jag så mätt så jag nästan behövde knäppa upp knappen på jeansen, så nej det fanns ingen plats kvar för någon efterätt :P

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på serier med Gustav :)


Ta hand om varandra finisar! <3


Puss & kram
/Jennie