Grym rabatt på bästa lurarna!

09.03.2021

God morgon finsar! <3 Hoppas ni alla sovit gott och att ni får en fin dag idag! :)

Själv ska jag strax åka till jobbet men innan dess ville jag passa på att tipsa om mina favvolurar från Sound By Sweden som jag visat mycket på min instagram senaste tiden. 

Många har skrivit och frågat om jag inte kunde ordna en rabattkod och självklart fixade jag väl det då! :) Så jag tänkte jag skulle dela den meder här också :))

KLICKA HÄR för en direktlänk till lurarna och använd koden JENNIE15 för 15% rabatt <3

För er som missat mina tidigare inlägg där jag visat och berättat om dessa grymma lurar kan jag berätta att detta är bland dom minsta trådlösa hörlurarna på marknaden. Dom har dessutom fått många olika priser bl,a. för "bästa trådlösa hörlurar" utsett av tidningen "Ljud & Bild".

Jag älskar att dom är så små och bekväma, det kommer med "hörlurskuddar" i 3 olika storlekar så att du enkelt kan anpassa dom efter dig. Du finner hörlurarnas alla olika funktioner enkelt genom några knapptryck på hörlurarna och dom kopplar upp sig automatiskt mot din telefon när du plockar ut dom ut den lilla laddningsasken som medföljer. På tal om laddningsasken så ger den hörlurarna upp till 80 timmars batteritid! Det känns som att jag inte gör annat än använder mina hörlurar men behöver typ aldrig ladda dom!

Jag använder mina lurar när jag tränar, kör hoj, promenerar, arbetar ja t.o.m. när jag sover. Dom sitter skönt och dom sitter kvar på plats! Dom är grymma helt enkelt!

Finns i vitt och svart och med min rabattkod får ni alltså just nu 15% rabatt (Kod JENNIE15, skriv in koden i kassan vid betalning).

Nu ska jag plugga i lurarna och lyssna på en ljudbok på väg till jobbet! :)

Vi hörs senare, ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie