God Jul <3

24.12.2020

Det blev en annorlunda jul i år minst sagt, men jag tänker inte klaga för jag är frisk och mår bra och mina nära och kära är också friska och mår bra tack och lov!

Dom senaste åren brukar jag och Gustav alltid resa utomlands till något varmt och härligt land under ca 4 veckor, dels för att vi inte gillar kylan särskilt mycket men också för att komma bort från julstressen som annars kan krypa sig på...

I år blev det ingen resa, det blev inte ens en jul ihop... Det var egentligen inget svårt beslut för oss att dela på oss denna julen även om vi såklart helst hade firat julen tillsammans. Men med tanke på att ingen av oss firat med våra familjer på flera år då vi alltid reser bort så kände vi båda att denna jul när vi faktiskt var hemma så ville vi båda fira med våra familjer. 

Gustav blev därmed kvar i Sthlm med sin familj och igår körde jag bil upp till min familj i norrland. Fast helt ensam var jag inte, jag hade vår kanin Gertrud Ninja med mig :) 

Visst är hon söt i "sin" tomteluva :P Får se hur länge jag blir kvar här uppe, tills på söndag tror jag då jag har väldigt mycket som väntar på mig hemma som jag måste hinna med innan jag börjar jobba i början av januari igen.

Nu ska jag umgås och fira jul med min familj, hoppas ni alla har någon hos er och att ni får en härlig jul, God Jul fínisar, ta hand om er och varandra! <3

Puss & Kram
/Jennie