Fotat och filmat hela dagen!

04.01.2021

Snacka om produktiv dag! Dagen resulterade i två filmer och en massa bilder för samarbeten med Gina Tricot och Cubus som kommer på min Instagram inom kort :) 

Hade med mig Ronja som hjälpte mig bakom kameran, vi testade lite nya saker och resultatet blev riktigt bra + att det var superkul :) Jag verkligen älskar att få skapa material oavsett om det gäller foton eller videos! 

Jag vet inte om jag berättat det för er men jag passade på att gå en distansutbildning nu under hösten. Ville försöka ta vara på tiden jag fick över på grund av Corona och alla inställda resor. 

Utbildningen gick ut på att bredda kunskaperna kring redigering med enbart mobilen som hjälpmedel. Egentligen kunde jag redan det mesta, eller jag kände till dom flesta av knepen som lärdes ut... Men det var ändå en riktigt bra kurs för mig, framförallt för att den gav så mycket inspiration och man påmindes om allt man faktiskt kan. Det blir lätt att man snöar in sig på en och samma sak, men i och med den här utbildningen fick jag som en nytändning och jag känner mig full av inspiration :)

Sen lärde jag mig även några nya knep som jag kommer använda mig av mycket framöver, ska öva lite först och sen kommer jag visa er :)

Bjuder på lite behind the scenes material här ovan, så detta är inget av det material vi kommer använda oss av, utan det är bara screenshots från olika videoklipp :)

Polotröjorna i bilderna ovan är alla av samma modell från Gina Tricot och kostar endast 159kr/st, ni hittar dom HÄR!

Nu ska jag fixa lite här hemma, sen blir det bums i säng! Imorgon är det Gustavs födelsedag, 31 år fyller han och vi kommer fira hemma och mysa och om vädret tillåter blir det även lite hojkörning :)

Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie