Första veckan efter semestern!

06.08.2020

5 veckors semester bara sprang förbi känns det som! Vad har jag ens gjort denna sommar??? Ja jag har varit på Gotland en vecka och kört en massa hoj, men utöver det? Vart tog tiden vägen? 

Förra sommaren besökte vi nästan 20 länder under semestern och hann ändå med en massa annat också men i år har vi på något sätt blivit påverkade av hela Corona situationen... Man drar sig liksom på något sätt för att vara för aktiv och göra för mycket, vi har iallafall försökt undvika större folksamlingar och liknande så vi har avstått från många saker. 

Men det sagt så har jag haft en väldigt bra sommar och det var faktiskt lite jobbigt att tänka på att semestern var över i söndags men så fort jag kom till jobbet i måndags så var jag så glad över att vara tillbaka! 

Jag fullkomligt älskar mitt jobb och är så tacksam för att kunna ha ett jobb jag tycker så mycket om! Det var så roligt att träffa alla igen och nu när första arbetsveckan snart är slut så är jag bara jätteglad för att vara tillbaka från semestern! :)

Förutom att jobba så har jag väl inte gjort så mycket denna vecka. Jag har varit lite krasslig mått lite dåligt under föregående vecka och även om jag är pigg nu så har jag valt att ta det lugnt efter jobbet och låta hojarna vila lite.

Så istället för hojåkning har jag valt att pyssla om hojarna och har kört riktiga grovtvättar på båda två och putsat och fixat. Så nu är båda hojarna skinande rena och redo för äventyr och första äventyret väntar redan imorgon fredag! :) Då ska jag iväg och köra motorcykel tillsammans med Anna vilket jag ser fram jättemycket!!! :))

Vi har inte bestämt vart vi ska köra än men jag återkommer och uppdaterar er om vår dag i morgonkväll :)

Ta hand om varandra nu finisar! <3

Puss och Kram
/Jennie