Första provhoppningen!

17.12.2020

Vilken bra dag jag haft idag! :) För första gången på över 1 månad såg jag solen stråla, den försvann förvisso i stort sett direkt, men ändå, den var framme en liten stund :) Jag visste direkt att detta skulle bli en bra dag!

Vi fick även ett uppehåll från regnet en stund på dagen så då passade jag på att ta med nya hojen (KTM Freeride e-xc) och den nya rampen jag svetsat och körde ut till en plats där jag kunde ta dom första provhoppen.

Jag har varit lite smått nervös för den här stunden, den första provhoppningen. Jag har ju ingen erfarenhet ifrån att köra en elhoj, men vet ni det gick långt över min förväntan :)

Jag hade svetsat ihop en liten ramp bara för att kunna känna mig någorlunda säker när jag skulle testa första gången. Trodde att jag skulle känna att jag ville nöta på den några gånger men jag kände direkt att jag vill svetsa en större och börja träna inför projektet som faktiskt är anledningen till varför jag har den här nya hojen. Vad den anledningen är kan jag dock tyvärr inte berätta för er riktigt än...

Men nu har jag lite jobb framför mig, ska svetsa en nya ramp och även en tillhörande landning, sen hoppas jag att den här vintern bjuder på många tillfällen att träna på!

Nu ska jag städa undan lite här hemma för imorgon kommer en mäklare för att värdera vårt hus... Mycket spännande saker på G alltså! :)

Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie