Finaste toppen är på MEGAREA!

09.01.2022

Okej det var egentligen inte alls det jag hade planerat att låta mitt inlägg handla om :P Men jag tänkte dela en länk till toppen jag har på mig idag och när jag gick in på hemsidan för att kopiera länken så såg jag att toppen var på värsta megarean just nu :) Endast 49kr! Klicka HÄR för en direktlänk :)

Så tillbaka till vad jag hade planerat att skriva om :) Idag började jag dagen med en härlig morgonpromenad i solen, strosade längs stranden och plockade lite snäckor. Jag älskar att plocka snäckor men jag behåller dom aldrig utan samlar på mig dom under promenaden och lämnar dom sedan innan jag återvänder hem... Så ja man skulle kunna säga att jag plockar sträckor på ena sidan stranden och lämnar dom på den andra sidan, låter det "normalt"??? haha... 

Efter promenaden så blev det chill hemma, solen var verkligen STEKHET idag så jag har legat ute på takterassen och bara njutit av våra nyinköpta solstolar, magiskt! 

Nu ska jag ta och förbereda lite inför morgondagens jobb, YES ni läste rätt, min semester är nu officiellt SLUT! Vilket jag är såååå glad för! Det där med att ha semester när man är egenföretagare är inte alls kul! Har längtat så efter att semestern ska vara över och imorgon är det äntligen dags att få träffa lite härliga kursdeltagare igen :) 

Hoppas ni alla haft en fin söndag, ta hand om er så hörs vi snart igen finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie