Min källa till ren energi!

22.12.2020

Jag vet inte om jag är för ung för att börja skylla på åldern men jag känner mig titt som tätt energilös och det senaste året har verkligen inte bidragit till att göra mig piggare, känner mig helt matt efter alla deppiga nyheter om corona och alla dess olika restriktioner...

Men för några månader sedan hittade jag en produkt som visade sig hjälpa mig massor med min energinivå, nämligen C8 oil. Nu mer tillsätter jag den dagligen för att hjälpa min naturliga energinivå "lite på traven".

Jag tillsätter C8 oil i någon dryck dagligen, fungerar lika bra i både varma och kalla drycker. Rekommenderat intag är 1-2 mask/dag så jag brukar ta 1 msk varje morgon och har jag sedan någon extra tung aktivitet på eftermiddagen som kräver att min energinivå verkligen är på topp så kan jag ta den andra matskeden då, annars kör jag bara på 1 msk/dag.

Jag upplever att sedan jag började med detta så har jag en mycket bättre balans, min energi känns mer jämn. Jag känner att jag har mer energi både i "kropp och knopp", den hjälper liksom både fysiskt och psykiskt. 

Tack vare att C8 oil består av 100% kaprylsyra, vilket är en medellång fettsyra som ombildas till ketoner i levern, så ger den därmed kroppen och i synnerhet hjärnan en härlig skjuts med energi. Kort och gott, man kan helt enkelt boosta sin favoritdryck med raketbränsle i form av C8 oil och dricka den när man behöver extra energi, perfekt eller hur! :)

Oljan ska dock inte förväxlas med PWO som oftast ger lite pirr i kroppen och är tänkt enbart inför tyngre fysiska aktiviteter. Nej denna fantastiska olja som är 100% framställd av kokosolja gör dig helt enkelt piggare och mer fokuserad i allmänhet och det är anledningen till att jag nu tillsätter den i min dryck varje dag.

Jag lägger en länk HÄR till oljan jag använder och älskar! :)

Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie