Collagen Beauty Smoothie

16.12.2020

Det har nog knappast undgått någon att jag gått och blivit smått "obsessed" av kollagen produkter. När jag först blev introducerad för kollagen tänkte jag att det var för bra för att vara sant men efter att jag provat det själv så var jag helt såld! 

Bara efter några dagar började jag märka skillnad på framförallt naglar men även hyn i ansiktet. Efter några veckor märkte jag skillnad även på håret och nu några månader senare kan jag inte vara utan dessa produkter!

Kollagen fungerar att utmärkt att blanda i både kalla och varma produkter, oftast dricker jag det i mitt morgon-the, men idag tänkte jag tipsa om en god smoothie innehållandes "Collagen Beauty" från WellAware.

Recept till 1 smoothie.

Du behöver:

1 skopa WellAware Collagen Beauty
1,5 dl naturell kvarg
1 banan
1 apelsin
1/2 äpple
1 msk citronsaft
En knippe spenat

Gör Så här:

1. Mixa alla ingredienser till en len smoothie. KLAR!

Enkelt, Gott och Nyttig!

Kan lova dig att förutom att den är nyttig så är denna smoothie supergod och len i konsistensen, perfekt litet mellis som både går fort och är enkelt att göra! :)

Visste ni förresten att kollagen utgör nästan 30% utav kroppens protein och är livsnödvändigt för att vi ska kunna leva och att kroppens egen produktion av kollagen börjar minska vid 30 års ålder, just därför känns det jätteviktigt för mig att tillsätta kollagen dagligen för att hjälpa och stärka min kropp!

Är du sugen på att veta mer om Collagen Beauty från WellAware eller kanske beställa hem en burk och testa själv så hittar du både info och produkten HÄR! :)

Ta hand om er finisar, jag önskar er alla en härlig dag! <3

Puss & Kram
/Jennie