Ansiktsbehandling med extra allt!

21.11.2020

Jag verkligen älskar när man kommer till någon som älskar sitt jobb! Någon som brinner för det den arbetar med och verkligen har ett genuint intresse för det...

Igår besökte jag Chiman på "Skin by Chiman" här i Sollentuna där jag bor. Jag är rätt dålig på att ta hand om mig själv på det sättet, unna mig behandlingar och liknande, men jag hade fått tips om Chiman och ville testa.

Alltså vart ska jag börja??? Jag vet inte hur jag ska kunna få er att förstå vilken underbar människa detta är och vilken enorm service hon bjuder på i sina behandlingar. Jag var helt lyrisk när jag gick därifrån och självklart har jag redan bokat en ny behandling, redan nästa vecka dessutom :)

Okej, låt mig ta det från början. Jag bokade en "lyx ansiktsbehandling" med bl.a. hudanalys, AHA-peeling, ånga, portömning, ansiktmask och mycket mer. Det finns en mängd olika behandlingar att välja mellan och ni hittar hennes bokningssida HÄR med all info kring behandlingen jag gjorde och alla andra behandlingar i hennes utbud.

Vad jag inte hade räknat med var att jag skulle gå därifrån helt utvilad. Jag fick nämligen förutom min ansiktsbehandling, massage av både, händer/armar, fötter/ben samt huvud/nacke/axlar. Det var magiskt! Istället för att "bara" låta mig ligga där medans dom olika kurerna/maskerna verkade så bjöd hon på massage under tiden och det var så uppskattat!

Jag rekommenderar verkligen er alla (om ni bor i Sthlm eller har vägarna förbi) att boka in en behandling hos mysigaste & varmaste Chiman, vilken underbar kvinna! Ni kommer tacka mig för tipset efteråt! <3

Nu längtar jag till nästa fredag då jag ska få lägga mig ner och bara slappna av och njuta och bli lite bortskämd igen :)

Önskar er alla en fortsatt mysig helg, ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie