Cross och MC lördag!!!

13.06.2020

Vilken underbar dag jag haft! Solen har varit framme från tidig morgon till sen kväll, det har varit varmt och skönt och min nya hoj är MAGISK!!!

Jag började dock dagen med ett besök ute på mitt nya compound. Hade en hel del jobb att göra där nu när jag ställt dit rampen. Tog med mig mina nya hörlurar från VAIN Sthlm som sällskap och lyssnade på musik samtidigt som jag jobbade hårt med att fixa i ordning rampen och mitt in-run, alltså den sträckan jag kör på fram till själva rampen. 

Min kod bikergirl15 ger er 15% rabatt på alla hörlurar från VAIN STHLM (Adlink)

Jag var väl där ett par timmar och fick mycket gjort, har fortfarande en del småfix kvar men måste handla lite grejer först innan jag kan göra det sista.

När jag var klar där så begav jag mig iallafall raka vägen hem och slängde på mig MC kläderna och kastade mig upp på min nya MC, min 790 Duke från KTM :)

Hela eftermiddagen och kvällen spenderades på hojen och tro mig jag njöt varenda sekund!!! Jag bara måste nämna det här med sänkningen av hojen en gång till! Om du är kort precis som jag, prova ett sänkningskit, det är det bästa jag gjort! Körupplevelsen blev maximal!!! Jag är såååå glad att jag valde att sänka den och känner mig 100% självsäker på hojen nu, jag bara njuter när jag kör!!!

Imorgon tänkte jag ta en tur ut till Rosersbergs slott och kika, sen när jag går på min semester om två veckor så planerar jag lite längre turer med övernattningar också. Jag har faktiskt beställt hem två st packväskor till hojen så jag kan få med mig lite packning också! :) Supertaggad på en semester i Sverige nu! :)

Okej finisar, ta hand om varandra och njut av sommaren! <3

Puss och Kram
/Jennie