Älskar min nya hjälm!

21.02.2022

Fick så mycket frågor om min nya hjälm och jag blir så glad att ni också gillar för jag fullkomligt älskar den! Vill vara tydlig med att detta INTE är ett samarbete utan jag är som vilken vanlig kund som helst som handlat en ny hjälm som jag gillar och vill tipsa om :) 

För den som vill spana in den och alla andra snygga hjälmar från samma märke så hittar ni min hjälm (och dom andra med såklart) via DENNA LÄNK :)

I övrigt då, hur har min dag varit? Jo men den har varit riktigt skön och avslappnad även fast jag egentligen inte haft en lugn stund. Har fått så mycket gjort men har inte haft någon tid att passa så har inte behövt stressa med något utan bara kunnat ta det i den takt som passat mig. 

Så jag har varvat lite solning på takterassen med att plugga, jobba, städa (sopat/skurat golv, städat badrum och kök och torkat av alla möbler), tvättat, lagat lunchlådor till Gustav för resten av veckan, lagat middag till mig och Gustav, handlat, diskat... Som sagt jag har haft fullt upp ändå känner jag mig hur utvilad som helst för jag har kunnat ta saker och ting som det passat mig helt och hållet :)

Nu tänkte jag slänga mig i soffan och kolla nån film med Gustav, sen blir det sängen för imorgonbitti väntar jobb, har 20 deltagare som ska ha brandutbildning med mig så då vill jag vara utvilad och full med energi :)

Hoppas eran dag har varit bra och att ni fått en fin start på veckan! Ta hand om er så hörs vi snart igen finisar! 

Puss & Kram
/Jennie